MariuszSyg Napisano 17 października 2022 Udostępnij Napisano 17 października 2022 Widzę od jakiegoś czasu promocję na kolumny Audiosymptom. Jakie jest Wasze zdanie na temat i6 oraz i8 w wersji Carbon. Czy połączenie ich z MR780 czy PMA-900HNE jest dobrą opcją?? Jaka charakterystyka brzmienia byłaby w połączeniu z tymi wzmacniaczami?? Kolumny z wyglądu są łudząco podobne do Klipsch-a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 Cześć, Jeśli mamy na tapet i6 lub i8 Carbon to zdecydowanie polecam połączyć je z cieplejszym wzmacniaczem. Tutaj bardzo fajnie sprawi się zarówno Magnat MR780 jak i Denon PMA-900HNE. Od siebie zaproponowałbym jeszcze Atoll In50, który zapewni większą przestrzeń. Kolumny są podobne do Klipscha i brzmieniowo są do niego podobne. Zdecydowana większość osób decyduje się na zakup Audiosymptom czy Klipsch do kina domowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 Poczytajcie sobie komentarze. Myślę że Ci bardziej osluchani nie dostrzegają w tych kolumnach nic fajnego po za cena i designem. Wręcz piszą że to paczki do robienia hałasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 października 2022 Udostępnij Napisano 19 października 2022 Oba wzmacniacze bez najmniejszego problemu sobie poradzą z ich napędzeniem, natomiast pytanie do jakiego pomieszczenia planujesz te kolumny? Na pewno połączenia jakie planujesz trochę je utemperują, ale tak czy inaczej są to kolumny, które trzeba obowiązkowo posłuchać, ponieważ trzeba na pewno im więcej poświęcić czasu na wybór wzmacniacza, żeby nie przesadzić zarówno z górą jak i dołem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 października 2022 Udostępnij Napisano 20 października 2022 Kolumny już masz? Czy chcesz kupic? Do nich cieplejszy nawet wolny wzmacniacz. Denon, Magnat niższe Atolle faktycznie pasują. wolał bym starsze Klipsch Synergy. Taniej a lepiej. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 20 października 2022 Udostępnij Napisano 20 października 2022 Faktycznie klipsch synergy brzmi czasem trochę jak nie klipsch w sensie, że mam wrażenie że później się na chwilę pogubili i powoli wracają na swoje tory bo jak usłyszałem te synergy to nie mogłem uwierzyć jak przyjemnie one grały ( robotę tam też robił ciepły wzmacniacz ale mimo wszystko ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 października 2022 Udostępnij Napisano 21 października 2022 Dokładnie. Pisałem o tym tutaj Jest to stary post nie uwzględniający obecnych serii. Ale Synergy grało cieplej. Absolutnie nie ostro. I widać kto miał do czynienia z tymi kolumnami a kto jedynie po przeczytaniu tego wątku zmienił sposób pisania Także branża Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Laszenko Napisano 22 października 2022 Udostępnij Napisano 22 października 2022 Dnia 17.10.2022 o 09:47, MariuszSyg napisał: Widzę od jakiegoś czasu promocję na kolumny Audiosymptom. Jakie jest Wasze zdanie na temat i6 oraz i8 w wersji Carbon. Czy połączenie ich z MR780 czy PMA-900HNE jest dobrą opcją?? Jaka charakterystyka brzmienia byłaby w połączeniu z tymi wzmacniaczami?? Kolumny z wyglądu są łudząco podobne do Klipsch-a. Odezwij się na priv mam i8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 22 października 2022 Udostępnij Napisano 22 października 2022 (edytowany) [edit]: mój omyłkowy wpis Edytowano 22 października 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 @Piotr Sonido kurcze nawet nie wiedziałem, że ten post jest Twojego autorstwa mam go w ulubionych zakładkach bo jest to świetna skarbnica wiedzy na temat sprzętów klipscha dla mnie fana marki to serio kawał wiedzy w pigułce;) koniecznie musisz napisać part II tego artykułu;D. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 16 godzin temu, Michał Gałązka napisał: @Piotr Sonido kurcze nawet nie wiedziałem, że ten post jest Twojego autorstwa mam go w ulubionych zakładkach bo jest to świetna skarbnica wiedzy na temat sprzętów klipscha dla mnie fana marki to serio kawał wiedzy w pigułce;) koniecznie musisz napisać part II tego artykułu;D. Tak w zasadzie wszystkie 35 000 postów to moje autorstwo Inny kolega pisze dopiero od czerwca tego roku. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts