Eltanianin Napisano 3 grudnia 2024 Napisano 3 grudnia 2024 (edytowany) 21 minut temu, Rafał S napisał: Muszę się pochwalić. Niedługo pobiję swój prywatny rekord dekady. Otóż od ponad dwu m-cy nie kupiłem ani jednej płyty. Grudzień jest długi, więc pewnie w końcu się złamię, ale żeby tak jeszcze ze dwa tyg. wytrzymać... Mija trzeci dzień grudnia, jak na razie kupiłem w tym miesiącu dwie płyty; "fizyczne CD" Zbigniew Preisner "Dekalog" Zbigniew Preisner "Podwójne życie Weroniki" ...i jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w temacie tego kompozytora. W plikach mam prawie cały dorobek, ale kurde jednak z CD to brzmi lepiej niż z flaca, odtwarzanego z zaawansowanego wynalazku CA. Tak, piszę "zaawansowanego", bo mój CDek ma już 30 lat , ale nie da się ukryć, że gra lepiej. Rzecz jest w detalach, ale całokształt, już jest istotnie lepszy. Dlatego pewne tytuły chcę mieć na CD. Edytowano 3 grudnia 2024 przez Eltanianin Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 3.02.2024 o 20:16, MarcKrawczyk napisał: 11 x Depeche Mode 8 x Yello 8 x The Cure 8 x Roxy Music i Bryan Ferry 8 x Sade 8 x Maanam 6 x LedZeppelin 6 x Ultravox 6 x U2 6 x Sisters Of Mercy Tak było a po ponad roku tylko nieco lepiej… 12 x Yello 11 x Depeche Mode 9 x The Cure 8 x U2 8 x Roxy Music i Bryan Ferry 8 x Sade 8 x Maanam 6 x LedZeppelin 6 x Ultravox 6 x Sisters Of Mercy 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Taki przegląd dla mnie samego dość zaskakujący 🤔 19x Pink Floyd 14x Metallica 11x Skalpel 10x Faith No More 9x Soft Machine 9x Nirvana 8x Santana 8x Hancock 8x Habakuk 8x RHCP 8x Rollins Band Edytowano 3 godziny temu przez fp74 Odpisz, cytując
Highlander_now Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Czy powtórki się liczą? Np. wydanie niemieckie, hiszpańskie i japońskie, jako osobne pozycje? Odpisz, cytując
Recommended Posts