Eltanianin Napisano wczoraj o 17:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:43 (edytowany) 21 minut temu, Rafał S napisał: Muszę się pochwalić. Niedługo pobiję swój prywatny rekord dekady. Otóż od ponad dwu m-cy nie kupiłem ani jednej płyty. Grudzień jest długi, więc pewnie w końcu się złamię, ale żeby tak jeszcze ze dwa tyg. wytrzymać... Mija trzeci dzień grudnia, jak na razie kupiłem w tym miesiącu dwie płyty; "fizyczne CD" Zbigniew Preisner "Dekalog" Zbigniew Preisner "Podwójne życie Weroniki" ...i jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w temacie tego kompozytora. W plikach mam prawie cały dorobek, ale kurde jednak z CD to brzmi lepiej niż z flaca, odtwarzanego z zaawansowanego wynalazku CA. Tak, piszę "zaawansowanego", bo mój CDek ma już 30 lat , ale nie da się ukryć, że gra lepiej. Rzecz jest w detalach, ale całokształt, już jest istotnie lepszy. Dlatego pewne tytuły chcę mieć na CD. Edytowano wczoraj o 17:48 przez Eltanianin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts