tauzenik2305 Napisano 7 listopada 2022 Napisano 7 listopada 2022 Witam, co sądzicie o kolumnach podłogowych Teufel Ultima 40? Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 7 listopada 2022 Napisano 7 listopada 2022 Na sąsiednim forum pisałem o nich więcej. https://www.audiostereo.pl/topic/157121-wzmacniaczampli-pod-teufel-ultima-40/ Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 listopada 2022 Napisano 7 listopada 2022 Hej, Jeśli masz możliwość posłuchania to oceń samemu. Mieliśmy kilkukrotnie okazję ich słuchać i niestety nie jest to nic szczególnego Odpisz, cytując
Robert Kalifornia Napisano 7 listopada 2022 Napisano 7 listopada 2022 Ja miałem je kiedyś z Onkyo 9150 i za tą cenę to fajne kolumny. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 7 listopada 2022 Napisano 7 listopada 2022 Ja mam do teraz, już z rok. Z smsl a300 świetnie się zgrywaja. Kupiłem je za 1350zl a po drodze miałem m.in MA BX6 i poszły bo wg. mnie grały gorzej 🙂 Zresztą wygrały z stx 250, pylon pearl 20 czy quadral rhodium 500. Najbliżej ultim są jak na razie tonsile siesty ale też ida na sprzedaż bo jest trochę słabiej na średnicy. Ogólnie z moich doświadczeń wynika że żeby pobić teufle trzeba wydać na uzywki pewnie ok 3tys. Chyba że mam bardzo słaby słuch. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 8 listopada 2022 Napisano 8 listopada 2022 Opinie skrajne. Ale jest ich sporo. nie nzajdziesz nic nowego i nic co Ci powie że zdecydowanie TAK/NIE. Teufel działa na tym że kupujesz i testujesz. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 listopada 2022 Napisano 9 listopada 2022 Fakt, wszystko zależy od oczekiwań. Jeśli nie są one wysokie to bierzemy pod uwagę kwestię wyglądu i wybieramy tę opcję, która wydaje nam się najlepsza. Jakiś czas temu był u mnie klient, którego też satysfakcjonują także najlepiej posłuchać i ocenić samemu. Odpisz, cytując
Recommended Posts