tauzenik2305 Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Witam, co sądzicie o kolumnach podłogowych Teufel Ultima 40? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Na sąsiednim forum pisałem o nich więcej. https://www.audiostereo.pl/topic/157121-wzmacniaczampli-pod-teufel-ultima-40/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Hej, Jeśli masz możliwość posłuchania to oceń samemu. Mieliśmy kilkukrotnie okazję ich słuchać i niestety nie jest to nic szczególnego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Ja miałem je kiedyś z Onkyo 9150 i za tą cenę to fajne kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 7 listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 listopada 2022 Ja mam do teraz, już z rok. Z smsl a300 świetnie się zgrywaja. Kupiłem je za 1350zl a po drodze miałem m.in MA BX6 i poszły bo wg. mnie grały gorzej 🙂 Zresztą wygrały z stx 250, pylon pearl 20 czy quadral rhodium 500. Najbliżej ultim są jak na razie tonsile siesty ale też ida na sprzedaż bo jest trochę słabiej na średnicy. Ogólnie z moich doświadczeń wynika że żeby pobić teufle trzeba wydać na uzywki pewnie ok 3tys. Chyba że mam bardzo słaby słuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 Opinie skrajne. Ale jest ich sporo. nie nzajdziesz nic nowego i nic co Ci powie że zdecydowanie TAK/NIE. Teufel działa na tym że kupujesz i testujesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Fakt, wszystko zależy od oczekiwań. Jeśli nie są one wysokie to bierzemy pod uwagę kwestię wyglądu i wybieramy tę opcję, która wydaje nam się najlepsza. Jakiś czas temu był u mnie klient, którego też satysfakcjonują także najlepiej posłuchać i ocenić samemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts