pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Nie wiedziałem. To chyba dobrze. Czy ja wiem, zależy z której strony na to spojrzeć. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 13.02.2026 o 11:28, Kraft napisał: Bowers zatrudnia 500-1000 osób i generuje rocznie do 500 000 000 USD przychodów. Można prosić o źródło tych danych? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 17 godzin temu, terracan1929 napisał: I jak już ktoś wyżej wspomniał, to też jest jakaś forma lokaty kapitału. Zegarki jak wszystkie dobra luksusowe drożeją i dobry, markowy zegarek zawsze będzie sporo warty. Tylko sprzedać żal 😜 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: Czy ja wiem, zależy z której strony na to spojrzeć. fakt , na tym zdjęciu trochę odstają swoją surowością. Ale jak by je tak machnąć na czerwono ? 1 godzinę temu, lpomis napisał: Więc gdybyś wybierał się na Jowisza i zabrał ze sobą Rolexa za bańkę, to tykałby odrobinę wolniej A może to być podstawą do reklamacji ? 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Można prosić o źródło tych danych? Perplexity.ai Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, lpomis napisał: A dylatacja czasu? Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, KrólKiczu napisał: Można prosić o źródło tych danych Może @Kraft pomylił b&w z harmanem, który jest właścicielem bowersa od 2025 roku, bo na samsunga, który od 2015 roku jest właścicielem harmana to nieco za małe liczby… Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, tomek4446 napisał: jestem ekonomistą , wieloletnim handlowcem , miałem trzy własne firmy , ale tego co piszesz za cholerę nie rozumiem. Tomek, no offence, co z tymi trzema firmami i dlaczego nie? Odpisz, cytując
Recommended Posts