szermac Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Witam, chciałbym zapytać czy istnieje firma w Polsce ( jestem z trójmiasta) która polecacie i zrobi mi sale kinową od a do z w moim domu. Z góry dziękuje za odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Obadaj kanał youtube Technikarium , wiele salonów audio ma takie usługi w ofercie , jak się odpowiednio rzuci $$$ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szermac Napisano 30 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 9 minut temu, Kubakk napisał: Obadaj kanał youtube Technikarium , wiele salonów audio ma takie usługi w ofercie , jak się odpowiednio rzuci $$$ rozumiem, myślałem że korzystaliście z usług i polecicie konkretna ... $$$ jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 W Krakowie i okolicy wiem ,że s4home i audiotrendt ogarniają , w 3mieście nie ma chyba audio , ew. @Bogusław 66 kogoś zna , mieszka z ~100km obok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szermac Napisano 30 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 czekam na konkrety, dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Jestem z Gdańska, projekt i wyliczenia robił mi mój kuzyn a on on dwóch dekad siedzi w temacie za oceanem. Wykonanie jednak miałem na swoich barkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szermac Napisano 30 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 6 minut temu, Butler napisał: Jestem z Gdańska, projekt i wyliczenia robił mi mój kuzyn a on on dwóch dekad siedzi w temacie za oceanem. Wykonanie jednak miałem na swoich barkach. rozumiem, dziękuje. Nie chce przy tym nawet ruszyć palcem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 (edytowany) Pochwal się jak będziesz mieć jakieś wstępne ustalenia. Jaki system, jaki sprzęt, jak wyszły pomiary akustyki i jakie kompromisy Cie ograniczają. Cześć z nas na forum ma spore doświadczenie w planowaniu i budowie kina. Duży budżet przewidujesz? Edytowano 30 grudnia 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szermac Napisano 30 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 3 minuty temu, Butler napisał: Pochwal się jak będziesz mieć jakieś wstępne ustalenia. Jaki system, jaki sprzęt, jak wyszły pomiary akustyki i jakie kompromisy Cie ograniczają. Cześć z nas na forum ma spore doświadczenie w planowaniu i budowie kina. Duży budżet przewidujesz? Pewnie, dam znac. Nie wiem czy duży ale myśle o 400 K Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Jak na polskie warunki to będziesz mógł sobie urządzić fajne kino, trzymam kciuki za realizację. W razie czego służę pomocą (konsultacją) bo zawodowo w innej branży siedzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 2 godziny temu, szermac napisał: Witam, chciałbym zapytać czy istnieje firma w Polsce ( jestem z trójmiasta) która polecacie i zrobi mi sale kinową od a do z w moim domu. Z góry dziękuje za odpowiedzi Witaj. Czy pytałeś może jakiś salon audio z Trójmiasta? Z tych co korzystałem (bardziej zakupy) to Albatros w Gdyni , Cinematech Gdańsk, Kezard Gdynia Orłowo. Może Top Hi-fi Sopot. Ale jeśli poważnie i zdecydowanie podchodzisz do tematu to mogę dać Ci namiar do profesjonalnej firmy od sal kinowych. U mnie robili kalibrację AUDIO. Pomiary, akustyka itd. Dostajesz pełny raport i certyfikat THX / HAA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 20 minut temu, STELVIO napisał: Ale jeśli poważnie i zdecydowanie podchodzisz do tematu to mogę dać Ci namiar do profesjonalnej firmy od sal kinowych. U mnie robili kalibrację AUDIO. Pomiary, akustyka itd. Dostajesz pełny raport i certyfikat THX / HAA. Ja też poproszę, z ciekawości, jeśli można 🙂 1 godzinę temu, szermac napisał: Nie chce przy tym nawet ruszyć palcem O, to tak jak ja 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 13 godzin temu, szermac napisał: Witam, chciałbym zapytać czy istnieje firma w Polsce ( jestem z trójmiasta) która polecacie i zrobi mi sale kinową od a do z w moim domu. Z góry dziękuje za odpowiedzi Cinematic, Cinema Pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szermac Napisano 1 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Firm w Polsce jest kilka. Dobrze do tematu przygotowanych. Więc uważam, że dobrze jest się trzymać własnego podwórka. Tylko pytanie kto z jakiej korzystał i może polecić. Ja i wiem, że jeszcze kilka osób mi znanych skorzystało z usług http://cinemapro.pl/ I śmiało mogę tę firmę polecić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 Technikarium nie ogarnie Ci takiego tematu. Dnia 31.12.2022 o 08:17, Adi777 napisał: Cinematic, Cinema Pro. Z północnej Polski tez te no i Nautilus nowy otwarty. Szykuj gotówkę. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 21 godzin temu, szermac napisał: dziękuje info na priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szermac Napisano 4 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 Dnia 31.12.2022 o 08:17, Adi777 napisał: Cinematic, Cinema Pro. dziękuje, zdecydowałem się na cinematic. Praca będzie skończona to napisze coś więcej 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 11 minut temu, szermac napisał: dziękuje, zdecydowałem się na cinematic. Praca będzie skończona to napisze coś więcej Jasne, pisz, jestem bardzo ciekawy, jak to u Ciebie wyjdzie 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts