Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
9 minut temu, Kubakk napisał:

Obadaj kanał youtube Technikarium , wiele salonów audio ma takie usługi w ofercie , jak się odpowiednio rzuci $$$

rozumiem, myślałem że korzystaliście z usług i polecicie konkretna  ... $$$ jest :) 

Napisano
6 minut temu, Butler napisał:

Jestem z Gdańska, projekt i wyliczenia robił mi mój kuzyn a on on dwóch dekad siedzi w temacie za oceanem. Wykonanie jednak miałem na swoich barkach.

rozumiem, dziękuje. Nie chce przy tym nawet ruszyć palcem :)

Napisano (edytowany)

Pochwal się jak będziesz mieć jakieś wstępne ustalenia. Jaki system, jaki sprzęt, jak wyszły pomiary akustyki i jakie kompromisy Cie ograniczają.

Cześć z nas na forum ma spore doświadczenie w planowaniu i budowie kina.

Duży budżet przewidujesz?

Edytowano przez Butler
Napisano
3 minuty temu, Butler napisał:

Pochwal się jak będziesz mieć jakieś wstępne ustalenia. Jaki system, jaki sprzęt, jak wyszły pomiary akustyki i jakie kompromisy Cie ograniczają.

Cześć z nas na forum ma spore doświadczenie w planowaniu i budowie kina.

Duży budżet przewidujesz?

Pewnie, dam znac. 

Nie wiem czy duży ale myśle o 400 K 

Napisano
2 godziny temu, szermac napisał:

Witam, chciałbym zapytać czy istnieje firma w Polsce ( jestem z trójmiasta) która polecacie i zrobi mi sale kinową od a do z w moim domu. Z góry dziękuje za odpowiedzi 

Witaj. Czy pytałeś może jakiś salon audio z Trójmiasta? Z tych co korzystałem (bardziej zakupy) to Albatros w Gdyni , Cinematech Gdańsk, Kezard Gdynia Orłowo. Może Top Hi-fi Sopot. 

Ale jeśli poważnie i zdecydowanie podchodzisz do tematu to mogę dać Ci namiar do profesjonalnej firmy od sal kinowych. U mnie robili kalibrację AUDIO. Pomiary, akustyka itd. Dostajesz pełny raport i  certyfikat THX / HAA. 

Napisano
20 minut temu, STELVIO napisał:

Ale jeśli poważnie i zdecydowanie podchodzisz do tematu to mogę dać Ci namiar do profesjonalnej firmy od sal kinowych. U mnie robili kalibrację AUDIO. Pomiary, akustyka itd. Dostajesz pełny raport i  certyfikat THX / HAA. 

Ja też poproszę, z ciekawości, jeśli można 🙂

1 godzinę temu, szermac napisał:

Nie chce przy tym nawet ruszyć palcem :)

O, to tak jak ja 😄

Napisano
13 godzin temu, szermac napisał:

Witam, chciałbym zapytać czy istnieje firma w Polsce ( jestem z trójmiasta) która polecacie i zrobi mi sale kinową od a do z w moim domu. Z góry dziękuje za odpowiedzi 

Cinematic, Cinema Pro.

Napisano

Firm w Polsce jest kilka. Dobrze do tematu przygotowanych. Więc uważam, że dobrze jest się trzymać własnego podwórka. Tylko pytanie kto z jakiej korzystał i może polecić. Ja i wiem, że jeszcze kilka osób mi znanych skorzystało z usług 

http://cinemapro.pl/

I śmiało mogę tę firmę polecić.