scamarcin Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Witam , co wybrać do komputera głośniki logitech z333 czy mini wieże np dharp xl 512 bt? i ogólnie czy lepiej te z333 czy jakąś wieże do 400zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Wg mnie w tym budżecie lepiej będzie uderzyć w Edifiera i wybrać np. model R1280DB lub R1600TIII. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scamarcin Napisano 6 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Dzięki za podpowiedź. Właśnie się zastanawiałem nad edifierami. Tylko nie wiem czy różnicz miedzy z333 bedzie znacząca. Z333 zamówiłem i mam je juz w domu z mżliwością zwrotu tylko czy warto sie tym zajmowac jeśli efekt bedzie podobny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Logitech robi jedne z najgorszych głosników, zestawów z subem w tej kasie, zdecydowanie ładniej "dla mnie" by grały 2.0 od Edifiera i przynajmniej buczy pudło zwane subem by nie psuło marnego efektu basu 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 (edytowany) Ja zaproponuje coś innego, mniej przecietnego ..... przez długi czas użytkowałem (i nadal mam) Bose Companion 2, dziś jest to nowsza odmiana od mojej, ale nigdy mnie nie zawiodły. Owszem, nie grają głośno, ale zawsze równo do końca możliwości potencjometru i pomimo rozmiaru zawsze z miłym i słyszalnym basem. Edytowano 7 stycznia 2023 przez Bogusław 66 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 Z333 to dziadostwo absolutne. Wystarczy spojrzeć na satelitki i imitacje głośników wysokotonowych. Nie wymaga to komentarza: 59 minut temu, Bogusław 66 napisał: Bose Companion 2 Bardzo fajna propozycja warta rozważenia. Obecnie do kupienia poniżej 500zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 12 godzin temu, lpomis napisał: Bardzo fajna propozycja warta rozważenia. Obecnie do kupienia poniżej 500zł. Prędzej były Logitech .... coś podobnego do obecnych Z200 ..... już dawno są na śmietnisku ... były tam 3 potencjometry do regulacji .. padły po kolei robiąc problemy. Bose pomimo chyba .... 10 lat działania nadal w dobrej formie. Foto 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 (edytowany) 17 godzin temu, Bogusław 66 napisał: Ja zaproponuje coś innego, mniej przecietnego ..... przez długi czas użytkowałem (i nadal mam) Bose Companion 2, dziś jest to nowsza odmiana od mojej, ale nigdy mnie nie zawiodły. Owszem, nie grają głośno, ale zawsze równo do końca możliwości potencjometru i pomimo rozmiaru zawsze z miłym i słyszalnym basem. Dziękuję, uszczęśliwiłam męża 😁. Mam ciepły stosunek do Bose - miałam nagłośnienie w samochodzie i wspominam z rozrzewnieniem. Edytowano 7 stycznia 2023 przez Asia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 Głośniczki podłączone, no jestem zaskoczona. Bardzo fajny dźwięk, sporo basu, ale najbardziej zaskakujące, że dźwięk nie jest płaski, jednowymiarowy. Zadziwiający (mnie) efekt. Złapałam niejako "przy okazji" tego wątku, dzięki @Bogusław 66. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 45 minut temu, Asia napisał: Głośniczki podłączone, no jestem zaskoczona. Bardzo fajny dźwięk, sporo basu, ale najbardziej zaskakujące, że dźwięk nie jest płaski, jednowymiarowy. Zadziwiający (mnie) efekt. Złapałam niejako "przy okazji" tego wątku, dzięki @Bogusław 66. Halo, halo .... to dla kogo miały być te głosniczki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 Ja tylko pilot- oblatywacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Gdyby ktoś chciał przeznaczyć więcej złotówek, proszę rozważyć Iloud Micro. Kolega będąc u mnie pytał gdzie ukryłem subwoofer, nie mogąc uwierzyć, że go nie ma. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 13 godzin temu, MMarek napisał: Iloud Micro Byłem, słuchałem, potwierdzam. To jest wręcz nieprawdopodobne jakiej skali dźwięk wydobywa się z tych miniaturowych monitorków 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrico Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 Witam. Jak do tej pory od 20 lat odtwarzam muzykę na komputerze (mam dobre 5.1). Ale mam co raz więcej utworów w form. flac.. Program który używałem do tej pry to Jet Audio. Bardzo byłem z niego zadwolony ale przez to że nie odtwarza 'flaców' musze pomyśleć nad innym. Liczy się dla mnie jakość dźwięku i dobra funkcjonalność programu, szata graficzna. Co polecacie? Dodam że pytam akurat tutaj gdyż trafiłem na artykuł w Komputer Świat gdzie na 1. miejscu był Winamp, a wiem że w W. jakość dźwięku była średnia jak kiedyś używałem(JetAudio znacznie lepszy) więc wole zapytać profesjonalistów ;-). Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 Profesjonaliści polecą przepatrzeć ustawienia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts