Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Tomasz S.

Recommended Posts

Dnia 25.10.2024 o 08:18, Tomasz S. napisał:

https://amzn.eu/d/3ZWQxY6

IMG_20241025_081731.jpg

Dodając polk audio es20 i Wiim Amp można budżetowo bardzo fajny nowy system na tym złożyć poniżej 4 tys. 

Tak. Tylko że ten sub jest mocno kinowy. Plusika dałem bo cena dobra.

Dnia 25.10.2024 o 20:37, DaftPunk napisał:

Już 14000 :/

32 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Czekaj bo nie rozumiem to jest 2019,06 - 200 zł czy 2384 - 200 zł?

Te 200 zł jest w formie bonu czy od razu odliczany?

Obecnie 2384 - 200. Wg regulaminu powinno naliczać się w kasie przed zapłaceniem.

Cena minimalna z ostatnich 30 dni to chyba nie trzeba tlumaczyć. Obecnie, zgodnie z ustawą, robiąc promocje należy wskazać najniższą cenę danego artykułu z ostatnich 30 dni, czyli v6a w ostatnich 30 dniach było do nabycia za 2019,06 zl (teraz de facto jest drożej).

Odniosłem się do tego, bo kilkanaście postów wyżej kolega z topa udowadniał, że osoby, które widziały cene 2141 na V6A to w istocie miały pomroczność jasną i takie ceny to nie występują poza jakimiś wybitnymi promocjami.

Okazuje się, że występowała nawet niższa cena, której nikt z nas nie namierzył.

10 godzin temu, Murciano napisał:

Obecnie 2384 - 200. Wg regulaminu powinno naliczać się w kasie przed zapłaceniem.

Cena minimalna z ostatnich 30 dni to chyba nie trzeba tlumaczyć. Obecnie, zgodnie z ustawą, robiąc promocje należy wskazać najniższą cenę danego artykułu z ostatnich 30 dni, czyli v6a w ostatnich 30 dniach było do nabycia za 2019,06 zl (teraz de facto jest drożej).

Odniosłem się do tego, bo kilkanaście postów wyżej kolega z topa udowadniał, że osoby, które widziały cene 2141 na V6A to w istocie miały pomroczność jasną i takie ceny to nie występują poza jakimiś wybitnymi promocjami.

Okazuje się, że występowała nawet niższa cena, której nikt z nas nie namierzył.

namierzył, ta cena byłą 20 października :)

co do 50 za 500 to sprawdzałeś czy faktycznie się nalicza 50 za każde 500? bo wg mnie to jest 50 za zakupy powyżej 500 czyli tylko 50 rabatu i trochę wprowadzasz w błąd bo zniżki będzie tylko 50zł a nie 200

To moze ja zaprezentuje super promocje na Eversolo A6 wprawdzie w UK, no ale musze sie podzielic ta fantastyczna promka😅Otoz na Black Friday Richer Sounds na ten streamer ma oferte z £1890 na uwaga… £1889, czyli oszczedzasz jednego funa co daje okolo pol procent ceny!!!!No swiat nie widzial lepszej oferty, grupa angielskich strategow myslala pewnie nad tym od Wielkanocy😄😄

IMG_7400.png