Artur Brol Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu To będzie bardziej anty okazja. Śledziłem przez jakiś czas ceny Denon AHD9200. Kosztowały 1099 euro. Cos sie stało i jak sprawdziłem wczoraj, szok, dosłownie. Ceny poszybowały do sumy 1800 euro. Tyle to te sluchawki nie kosztowały jak na rynek wyszły. Ciekawe co sie tam odwaliło. Sklepy sie zmówiły w NL? Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu A może to początek nowej polityki cenowej Denona a w zasadzie Samsunga? Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Za dobrze się sprzedawały?? 🤔 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu No, nowa polityka, nie sprzedaje sie to podnosimy ceny. Chyba ostatnio ktoś ich kupił, może dlatego. A, Samsung teraz tam karty rozdaje? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Tak zostali wykupieni przez spółkę Harman która należy do Samsunga. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac 😁 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Spieszmy się kupować Denona - tak szybko drożeje? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Ja sie spóźniłem 😢 Możesz kupić taniej w Polsce. Na przykład sklep OleOle nowe sprzedaje za 5314.44zł, a ma w Qutlet nowe ,nieużywane tylko ze zniszczonym opakowaniem, ale z pełną gwarancją za 4146zł, czyli poniżej 1000euro. https://www.oleole.pl/sluchawki/denon-sluchawki-nauszne-ah-d9200.bhtml?from=pla&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=tele_pla&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=22021211663&gbraid=0AAAAApCtXCH0IGNLnRKvxLhWLbb59CrHr&gclid=CjwKCAjwt-_FBhBzEiwA7QEqyN77T4e7bg_xg4JXtIjPNKAsfmvb2Uwvr6sYAwsoK1DZhhZBejuwthoCpckQAvD_BwE 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Miałem w planie zamówić je i sprawdzić czy będą wygodne. Ewentualnie, jesli nie, odesłać. W tej sytuacji to sie nie uda😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts