Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Recommended Posts

Napisano

Ciekawe, co dokładnie tam sprzedawali. W sensie, w opisie jest info o przewodzie łączącym kolumny, a to cecha wersji zubożałej LT? W tej zwykłej, kolumny powinny się łączyć bezprzewodowo? 

Poprawcie mnie, jeśli się mylę.

Napisano
3 godziny temu, Tweeter2016 napisał:

KEF LSX Wireless to około 6k zł, przewodowe to nieco ponad 4k zł w PL. Tu było do zaoszczędzenia zaledwie 300-400 zł.

Coś u Ciebie z liczeniem szwankuje?

Bo jak w PL kosztują około 6 tys zł, a tu około 3900zł to do zaoszczędzenia ponad 2000zł.

Ta uboższa wersja LSX LT to kosztuje w okolicy 4000zł.

Napisano
2 minuty temu, Tweeter2016 napisał:

Kolega @bulbulator1 wprowadził trochę w błąd pisząc że to przewodowe kolumny, a ja nie pamiętałem (czy przewodowe czy nie), bo LSX mnie nie interesują wcale. Wrzuciłem dla innych.

No w jakimś sensie to one są przewodowe, bo kablem zasilającym trzeba je podłączyć do prądu, i główną kolumnę kabelkiem do internetu. Osobiście to jeszcze obie kolumny łączyłem kablem internetowym, choć można się bez tego obejść.

Napisano
1 godzinę temu, Tweeter2016 napisał:

Kolega @bulbulator1 wprowadził trochę w błąd pisząc że to przewodowe kolumny, a ja nie pamiętałem (czy przewodowe czy nie), bo LSX mnie nie interesują wcale. Wrzuciłem dla innych.

No to bezprzewodowe, jak tam wszędzie przewody? 

keflsx.jpg

Napisano

Zgadza się, faktycznie kablem Rj45 można połączyć kolumny. 

Bezprzewodowe to są np. Edifiery S3000  lub Airpulse A300 Pro. Gdzie trzeba doprowadzić zasilanie do każdej jednostki i to wszystko. Ale tam chyba brak funkcji sieciowych.