terracan1929 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, cymes napisał: Chyba że wyjdą Optikore. A temat nazewnictwa to w ogóle ciekawostka. Opticony zmieniły się na Opticony MK2. Po Bożemu Za jakiś czas pojawiły się flagowe Kore, za nimi Epicony ewaluowały na Epikore, a Rucicony na Rubikore. Myślałem, że trend się utrzyma, a tu jakies Soniki wyjrzały zza węgła.. Może wyższe serie będą - kore, a cała reszta no kore Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, terracan1929 napisał: Wg Idealo, ceno nowej serii będą trochę niższe niż Opticonów. Ciekawe jak będą pozycjonować modele i ceny, bo robi się gęsto. I cenowo i modelowo. https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/2021.html?q=dali sonik&qd=dali sonik podobno to ma zastąpić serię Oberon, jest o tym rozmowa w innym temacie. To temat o okazjach. Tu, jeszcze, jej nie ma 14 godzin temu, cymes napisał: Wydaje mnie się że Sonik zastąpi Oberon i Opticon. że dwie na raz? Hmmmm Ja tam obstawiam, że na razie jednak zostaną. Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Piotr Sonido napisał: że dwie na raz? Hmmmm Ja tam obstawiam, że na razie jednak zostaną. Opiconon chyba słabo idzie, mk2 też raczej nie pomogło. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Napisali, ze ma zastapic Oberon. Nic o innych seriach nie wspomniano w artykule. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, cymes napisał: Opiconon chyba słabo idzie, mk2 też raczej nie pomogło. skąd takie wnioski? Pytam serio. Faktycznie jakby Ikon był bardziej popularny, ale może to jedynie złudne. Tam też były 1ki i MKII i potem dopiero doczekały się nowej odsłony. To ważny segment dla tego producenta. Dla wszystkich. Tak przypuszczam z obserwacji. Odpisz, cytując
cymes Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Rozbieżne opinie o Opticon a i częste obniżki cen, Oberony tanie i chwalonego. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu W przypadku Opticonów, od pewnego momentu, Dali odleciało z ich cenami. Odpisz, cytując
Recommended Posts