Q21 Napisano Piątek o 09:26 Napisano Piątek o 09:26 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Nie czerwone, a brązowe i wyglądają świetnie Personalnie się w pełni zgadzam Wyglądowo bardzo mi pasują. 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Dawno nic nie zmieniałem, czarnego Cambridge audio cxn100 nadal nie ma i już mnie powoli nosi Wiecie może coś na temat daty? Na ten moment nic 16 godzin temu, terracan1929 napisał: Czy warto przesiąść się z Opticon 6 MK2 na Rubikore 6? Granie będzie lepsze? Inne? Inne lepsze ? Moim zdaniem będzie lepiej. Bardziej napowietrzone granie, szybsze, bez utraty przyjemnej sygnatury dźwiękowej. Góra jest dokładniejsza, ale nie powinna być ostra, nawet z Yamahą Odpisz, cytując
Wolf13 Napisano Piątek o 12:15 Napisano Piątek o 12:15 Dnia 30.12.2025 o 22:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Wystarczyło, że z jakiegoś powodu była taka przez 5 minut i wtedy według prawa trzeba tak "zaraportować" . Jak będziesz chciał kupić za 2199 zł to z pewnością Ci za tyle sprzedamy! (wersję z outletu) Znów próba obrony czegoś, czego nie da się obronić a twierdzenia powyżej kwalifikują się niestety do grupy "albo ktoś jest idiotą albo tego do którego je kieruje uważa za idiotę". Jawne polowanie na jeleni. A za "wspaniałomyślną ofertę" dziękuję, gdyż nawet na Amazonie jest taniej i to z darmową wysyłką. O dziwo nie piszą, że najwyższa cena w ciągu ostatnich 30 dni była dwa razy wyższa. Ciekawe czemu? Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 14:37 Napisano Piątek o 14:37 6 godzin temu, terracan1929 napisał: Co do załączonej fotki 😀 to tak, swego czasu myślałem o Tannoyach / Fyne Audio tego typu, ale niestety takie kolumbryny w moim salonie i jego układzie ( kominek, okno) się nie mieszczą. Stara zasada głosi, że jak się popieści, to się zmieści 😉 A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Sobota o 10:57 Napisano Sobota o 10:57 Dnia 30.12.2025 o 22:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Wystarczyło, że z jakiegoś powodu była taka przez 5 minut i wtedy według prawa trzeba tak "zaraportować" . Jak będziesz chciał kupić za 2199 zł to z pewnością Ci za tyle sprzedamy! (wersję z outletu) Chodzi o najniższą. Nawet jeśli przez 5 minut była wyższa to obowiązek jest podać najniższa. Dziwnie to wygląda faktycznie. Zgłoście to. Bo szkoda mieć z tego powodu problemy. Serio. Nawet jeśli to jakiś błąd chwilowy. 20 godzin temu, pairtick napisał: Stara zasada głosi, że jak się popieści, to się zmieści 😉 A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. Ale jesteś fanem Tannoya Dobrze, że sa jeszcze z nami. Też kiedyś byłem olbrzymim Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano Sobota o 13:15 Napisano Sobota o 13:15 Gdyby nie strony obcojęzyczne to w zasadzie temat byłby do zamknięcia tak nas „rozpieszczały” polskie salony audio okazjami w zeszłym roku 🤓 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano Sobota o 20:36 Napisano Sobota o 20:36 Dnia 2.01.2026 o 15:37, pairtick napisał: A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. A o tych modelach masz coś do powiedzenia ? Mniejsze, tańsze.... STIRLING GR i TURNBERRY GR Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 21:08 Napisano Sobota o 21:08 20 minut temu, terracan1929 napisał: A o tych modelach masz coś do powiedzenia ? Mniejsze, tańsze.... STIRLING GR i TURNBERRY GR 1. Ferryt zamiast Alnico. 2. Tulip zamiast Pepper Pot. 3. Mniejsza średnica wysokotonowego. 4. Mniej możliwości regulacji wysokich. Tannoy_Prestige GR Brochure.pdf manual_tannoy_kengsinton_espanol.pdf Odpisz, cytując
Recommended Posts