Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Recommended Posts

Napisano
16 godzin temu, terracan1929 napisał:

Nie czerwone, a brązowe i wyglądają świetnie :) 

Personalnie się w pełni zgadzam ;) Wyglądowo bardzo mi pasują.

Dawno nic nie zmieniałem, czarnego Cambridge audio cxn100 nadal nie ma i już mnie powoli nosi :) Wiecie może coś na temat daty?

Na ten moment nic :/ 

Czy warto przesiąść się z Opticon 6 MK2 na Rubikore 6? Granie będzie lepsze? Inne? Inne lepsze ?

Moim zdaniem będzie lepiej. Bardziej napowietrzone granie, szybsze, bez utraty przyjemnej sygnatury dźwiękowej. Góra jest dokładniejsza, ale nie powinna być ostra, nawet z Yamahą :) 

Napisano
Dnia 30.12.2025 o 22:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Wystarczyło, że z jakiegoś powodu była taka przez 5 minut i wtedy według prawa trzeba tak "zaraportować" . Jak będziesz chciał kupić za 2199 zł to z pewnością Ci za tyle sprzedamy! (wersję z outletu)

Znów próba obrony czegoś, czego nie da się obronić a twierdzenia powyżej kwalifikują się niestety do grupy "albo ktoś jest idiotą albo tego do którego je kieruje uważa za idiotę". Jawne polowanie na jeleni. A za "wspaniałomyślną ofertę" dziękuję, gdyż nawet na Amazonie jest taniej i to z darmową wysyłką. O dziwo nie piszą, że najwyższa cena w ciągu ostatnich 30 dni była dwa razy wyższa. Ciekawe czemu?

Napisano
6 godzin temu, terracan1929 napisał:

Co do załączonej fotki 😀 to tak, swego czasu myślałem o Tannoyach / Fyne Audio tego typu, ale niestety takie kolumbryny w moim salonie i jego układzie ( kominek, okno)  się nie mieszczą. 

Stara zasada głosi, że jak się popieści, to się zmieści 😉

A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. 

c6b43d34ad82963277e1cc104ae8e412.jpg

Napisano
Dnia 30.12.2025 o 22:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Wystarczyło, że z jakiegoś powodu była taka przez 5 minut i wtedy według prawa trzeba tak "zaraportować" . Jak będziesz chciał kupić za 2199 zł to z pewnością Ci za tyle sprzedamy! (wersję z outletu)

Chodzi o najniższą. Nawet jeśli przez 5 minut była wyższa to obowiązek jest podać najniższa. Dziwnie to wygląda faktycznie. Zgłoście to. Bo szkoda mieć z tego powodu problemy. Serio. Nawet jeśli to jakiś błąd chwilowy. 

20 godzin temu, pairtick napisał:

Stara zasada głosi, że jak się popieści, to się zmieści 😉

A Kensington wcale takie duże nie są. Moim zdaniem, bardzo zgrabne kolumny. 

c6b43d34ad82963277e1cc104ae8e412.jpg

Ale jesteś fanem Tannoya :) 

Dobrze, że sa jeszcze z nami. Też kiedyś byłem olbrzymim :)