MMarek Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 Jak Wam koledzy podoba się brzmienie nagrań z wytwórni Stockfisch Records? Dla mnie na moim sprzęcie są to najlepiej brzmiące nagrania. Szkoda tylko, że nie zawsze odpowiada mi ich treść muzyczna. https://www.stockfisch-records.de/pages_art/sf12_cttm1_e.html 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 Bo właśnie po to się kupuje B&W. Bo jak coś jest nagrane co najmniej dobrze, to słychać to bardzo dobrze, a jak jest nagrane bardzo dobrze, to się słucha pomijając wszystko inne. A jeśli realizacja jest zła, to się pisze, że B&W nie da się słuchać 🙂. Tak, to są bardzo dobre realizacje. Jeśli lubisz taką muzykę. Polecam Ci posłuchać w spokoju i nastroju płyty "Water Falls" - Sara K. A z trochę innej beczki to "Nameless" - Dominique Fils-Aime. Będzie Pan zadowolony. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 18 marca 2023 Udostępnij Napisano 18 marca 2023 19 godzin temu, MMarek napisał: Jak Wam koledzy podoba się brzmienie nagrań z wytwórni Stockfisch Records? Dla mnie na moim sprzęcie są to najlepiej brzmiące nagrania. Marku, podobają mi się, podzielam Twoje zadowolenie. Brzmią aż niewiarygodnie inaczej, nie do końca jestem przekonany, czy wiarygodnie. Dlaczego inne tak nie brzmią? Nie wiem, najlepsze mikrofony zastosowali tam gdzie trzeba, a może …reżyser/realizator nie jest „głuchy” 16 godzin temu, Grzesiek202 napisał: A z trochę innej beczki to "Nameless" - Dominique Fils-Aime. Będzie Pan zadowolony. Grzegorz, jestem zadowolony, mega zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 18 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 marca 2023 20 godzin temu, Grzesiek202 napisał: Tak, to są bardzo dobre realizacje. Jeśli lubisz taką muzykę. Polecam Ci posłuchać w spokoju i nastroju płyty "Water Falls" - Sara K. A z trochę innej beczki to "Nameless" - Dominique Fils-Aime. Będzie Pan zadowolony. Pierwszą znam i czasami słucham, natomiast drugą odsłuchuję i już jestem zadowolony. 4 godziny temu, AudioTube napisał: podobają mi się, podzielam Twoje zadowolenie. Brzmią aż niewiarygodnie inaczej, nie do końca jestem przekonany, czy wiarygodnie. Nie jestem twórcą muzyki, a więc nie muszą brzmieć wiarygodnie, natomiast, że efektowanie to mi bardzo odpowiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Molak Napisano 10 lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 lipca 2023 Ja się przyłącze do grona wielbicieli tej wytwórni. Sara K brzmi rewelacyjnie, mają też ciekawe kompilacje artystów którzy u nich nagrywali 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 10 lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 lipca 2023 Jakoś nie przepadam za repertuarem, smęcące dziadki głównie 😁 Sara K jest spoko 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 29 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 Dnia 10.07.2023 o 21:52, marcinmarcin napisał: Jakoś nie przepadam za repertuarem, smęcące dziadki głównie 😁 Sara K jest spoko 👍 Faktycznie niektóre dziadki smencą okrótnie, aczkowlwiek można cos interesującego z całej płyty wyłuskać. Za to jakość fantastyczna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 12 minut temu, MMarek napisał: można cos interesującego z całej płyty wyłuskać. nie znam tego, chętnie później posłucham🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 2 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2023 Jakość znakomita, bo to przecież z wytwórni Stockfisch Records. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 9 września 2023 Udostępnij Napisano 9 września 2023 Czuję potrzebę nabycia kilku płyt ze Stockfisha. Na początek będzie Allan Taylor i ta płyta z posta powyżej. Muzyka w sumie prosta i świetnie nagrana. Albo po prostu tak jak lubię, czyli hektary przestrzeni z głośników. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts