Skocz do zawartości

Streamer DAC EverSolo DMP A6

MarcKrawczyk

Recommended Posts

Masz rację, ale tak dobrze jest w Polsce, w Niemczech to dopiero się zmienia i tam duża ilość internetu w telefonie jeszcze sporo kosztuje. W Niemczech jak masz z 50 GB w abonamencie to co najmniej ze 30 euro musisz płacić.

Internet domowy też jest daleko w tyle za tym jaki jest w Polsce, tak że nie wszystko tam stoi na wyższym poziomie.

Edytowano przez Tomasz Kluczynski

7 godzin temu, Slawko69 napisał:

Mam pytanie.

Chciałbym na dysk zgrać trochę muzy( tak na wypadek braku internetu). Czy można i w jaki sposób pobrać pliki z  Tidala bezpośrednio na dysk zainstalowany w Dmp A6? W instrukcji nie ma na ten temat wzmianki.

Jest apka na Windows do pobierania FLAC z Tidal, na zawsze, proceder niekoniecznie legalny. Później przenosisz w sieć lub na dysk i odpalasz.

7 godzin temu, Slawko69 napisał:

Edytowano przez darkk

7 minut temu, neoheresy napisał:

Tak, pytający napisał to wyraźnie w swoim pierwszym poście.

Ale o co tobie właściwie chodzi?

4 minuty temu, Chmarski napisał:

Może mam zwidy, ale na tym obrazku widzę również wyjścia do wyboru...

Zgadza się Tomku, samemu ustawia się wejścia i wyjscia.

To screen z ustawień apki Eversolo.

2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał:

To screen z ustawień apki Eversolo.

Ja co prawda nie korzystałem z apki, ale na ekranie A8 ustawienia wejść i wyjść robiło się w tym samym miejscu.

Chyba, że coś źle pamiętam - raptem raz się tym sprzętem bawiłem, i akurat skupiałem się na innych aspektach.

W aplikacji najwyraźniej w tym samym miejscu są te ustawienia, więc jak się wejdzie w wybór źródła to od razu jest i wybór wyjścia.  

1 minutę temu, Chmarski napisał:

Ja co prawda nie korzystałem z apki, ale na ekranie A8 ustawienia wejść i wyjść robiło się w tym samym miejscu.

Chyba, że coś źle pamiętam - raptem raz się tym sprzętem bawiłem, i akurat skupiałem się na innych aspektach.

W aplikacji najwyraźniej w tym samym miejscu są te ustawienia, więc jak się wejdzie w wybór źródła to od razu jest i wybór wyjścia.  

Jak przyjadę z A8 to zobaczysz na spokojnie co i jak.