Tomasz Kluczynski Napisano Niedziela o 17:13 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:13 (edytowany) Masz rację, ale tak dobrze jest w Polsce, w Niemczech to dopiero się zmienia i tam duża ilość internetu w telefonie jeszcze sporo kosztuje. W Niemczech jak masz z 50 GB w abonamencie to co najmniej ze 30 euro musisz płacić. Internet domowy też jest daleko w tyle za tym jaki jest w Polsce, tak że nie wszystko tam stoi na wyższym poziomie. Edytowano Niedziela o 17:14 przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Niedziela o 17:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:36 W Skandynawi jest podobnie, mobilny cholernie drogi, choć w domciu każdy ma światełko (rząd o to dba). Jednak w Skandynawii jest to uzasadnione, znacznie mniejsza gęstość zaludnienia niż u nas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkk Napisano Niedziela o 20:29 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:29 (edytowany) 7 godzin temu, Slawko69 napisał: Mam pytanie. Chciałbym na dysk zgrać trochę muzy( tak na wypadek braku internetu). Czy można i w jaki sposób pobrać pliki z Tidala bezpośrednio na dysk zainstalowany w Dmp A6? W instrukcji nie ma na ten temat wzmianki. Jest apka na Windows do pobierania FLAC z Tidal, na zawsze, proceder niekoniecznie legalny. Później przenosisz w sieć lub na dysk i odpalasz. 7 godzin temu, Slawko69 napisał: Edytowano Niedziela o 20:32 przez darkk 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano Niedziela o 20:53 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:53 Trochę to dziwne. Można zgrywać płyty , a nie można pobrać plików. Trzeba się modlić o stały dostęp do netu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Niedziela o 21:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:08 Dobrze powiedziane Sławko69. A co z odsłuchem np. w domu gdy zaprosi się znajomych / rodzinę, to jest odsłuch grupowy a przecież zaproszeni mogą nie mieć wykupionego Tidala Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano wczoraj o 08:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:24 11 godzin temu, Tweeter2016 napisał: A co z odsłuchem np. w domu gdy zaprosi się znajomych / rodzinę, to jest odsłuch grupowy a przecież zaproszeni mogą nie mieć wykupionego Tidala Trzeba mieć odtwarzacz CD i niech przynoszą płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano wczoraj o 08:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:26 Tak ale płyty i odtwarzacz muszą być neutralne węglowo! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem streamera A6, mam jednak problem - chciałem podłączyć DAC do wyjścia coax i nie mam dźwięku w głośnikach. DAC sprawny, podłączałem inne urządzenia. Czy jest jakiś ''myk'' który uruchamia wyjścia cyfrowe, który ominąłem? J Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) A na pewno przełączyłeś się w ustawieniach DMP na właściwe wyjście (COAXIAL OUT)? DMP nie "gra na wszystkich wyjściach na raz", musisz wybrać właściwe. Edytowano 8 godzin temu przez neoheresy Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Nie wiedziałem. Gdzie to sie przełącza, o ile to nie za bardzo lamerskie pytanie? J Edytowano 8 godzin temu przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu W aptece w ustawieniach lub na ekranie dotykowym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Wybierasz Source i tam wybierasz co i jak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Nie Input Source, tylko Output Port. O WYJŚCIE coax chodziło jurher. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, neoheresy napisał: Nie Input Source, tylko Output Port. O WYJŚCIE coax chodziło jurher. A ktoś napisał, że chodzi o Input Source? W ustawieniach sam sobie wybiera o jakie mu chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Tak, pytający napisał to wyraźnie w swoim pierwszym poście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Może mam zwidy, ale na tym obrazku widzę również wyjścia do wyboru... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, neoheresy napisał: Tak, pytający napisał to wyraźnie w swoim pierwszym poście. Ale o co tobie właściwie chodzi? 4 minuty temu, Chmarski napisał: Może mam zwidy, ale na tym obrazku widzę również wyjścia do wyboru... Zgadza się Tomku, samemu ustawia się wejścia i wyjscia. To screen z ustawień apki Eversolo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Mea culpa, a trochę culpa Eversolo. Mocno mnie dziwi, że menu gdzie są i wejścia, i wyjścia, nazwali ogólnie Source. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: To screen z ustawień apki Eversolo. Ja co prawda nie korzystałem z apki, ale na ekranie A8 ustawienia wejść i wyjść robiło się w tym samym miejscu. Chyba, że coś źle pamiętam - raptem raz się tym sprzętem bawiłem, i akurat skupiałem się na innych aspektach. W aplikacji najwyraźniej w tym samym miejscu są te ustawienia, więc jak się wejdzie w wybór źródła to od razu jest i wybór wyjścia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Chmarski napisał: Ja co prawda nie korzystałem z apki, ale na ekranie A8 ustawienia wejść i wyjść robiło się w tym samym miejscu. Chyba, że coś źle pamiętam - raptem raz się tym sprzętem bawiłem, i akurat skupiałem się na innych aspektach. W aplikacji najwyraźniej w tym samym miejscu są te ustawienia, więc jak się wejdzie w wybór źródła to od razu jest i wybór wyjścia. Jak przyjadę z A8 to zobaczysz na spokojnie co i jak. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Jak przyjadę z A8 to zobaczysz na spokojnie co i jak. Podłączymy go pod lampę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Chmarski napisał: Podłączymy go pod lampę Może być i pod lampę, ale i pod A9 też by się przydało, żebym mógł porównać ze swoim zestawem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Podłączymy i pod A9. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts