Piotr Sonido Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 No to nie jest pomieszczenie dla tego zestawu. To grania w tle będzie ok. Chodź do takiego jak nazwałeś plumkania w tle to nie jest tani system. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistplant Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 Pożycz gdzieś Evoke 30 i jak Ci spasuje masz u mnie dobra cenę i sprzęt na lata Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 Spojrzeć możesz jeszcze w kierunku Audiovector R1 Signature, bo to są takie kolumny idące w kierunku ciepłego grania, ale z bardzo dobrze radzącą sobie przy okazji średnicą, której ten bas nie przykrywa. Z wcześniejszych propozycji Chario na pewno bardzo fajny kierunek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 @S4Home R1 Signature za 6000 polskich złotych??? To ja biorę w ciemno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 Kolega tutaj poczatkowo wytypował sobie Gold 100, PMC 5.21, więc już nie tak daleko przy obecnym detalu, chociaż rzeczywiście początkowo bariera 10 000 zł przeskoczona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 (edytowany) No ale na wyraźne pytanie o budżet sprecyzował, że 6 tysięcy... Edytowano 25 kwietnia 2023 przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 Mi do głowy względem poprzedniej propozycji przyszły jeszcze Polk Audio Legend L100 oraz całkowita nowość - Q Acoustics 5020. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 Rzeczywiście przepraszam, masz rację, jakoś nie zarejestrowałem. Na tyle mało w tej odpowiedzi na pytanie, że jakoś pominąłem to info a zasugerowałem się wcześniejszymi opcjami. No to jak nie do przeskoczenia te 6000 zł, to koryguję propozycję i możesz jeszcze rzucić okiem na mało popularne w propozycjach Dali Opticon 2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 1 godzinę temu, stach_s napisał: @S4Home R1 Signature za 6000 polskich złotych??? To ja biorę w ciemno W jednym ze sklepów na południu polski do kupienia są poniżej 10 tysięcy. Tylko w tych większych sklepach udzielających się na forum nadal widnieje cena w okolicach 14-15 tysięcy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 1 minutę temu, apodemus napisał: W jednym ze sklepów na południu polski do kupienia są poniżej 10 tysięcy. Tylko w tych większych sklepach udzielających się na forum nadal widnieje cena w okolicach 14-15 tysięcy Kolejny filozof, co z tego, że poniżej 10 tysięcy, pisałem przecież o sześciu!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 4 minuty temu, stach_s napisał: Kolejny filozof, co z tego, że poniżej 10 tysięcy, pisałem przecież o sześciu!!! To był offtop o aktualnych cenach za te kolumny jakby ktoś ich poszukiwał. Nic nie wnosił do poszukiwań założyciela tematu. Spokojnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 (edytowany) 8 godzin temu, Q21 napisał: Mi do głowy względem poprzedniej propozycji przyszły jeszcze Polk Audio Legend L100 oraz całkowita nowość - Q Acoustics 5020. A możecie opisać, tak krótko, Q - Acoustics 5020 pod względem ich charakteru, barwy itd.? Na Waszej stronie informacja, że dopiero oczekujecie na dostawę. Edytowano 25 kwietnia 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts