il Dottore Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 12 godzin temu, sonique napisał: Jednak Jaecoo 7 w wersji Super Hybrid to 159tys zł, napęd tylko na przód(!) oraz bagażnik jak w małym sedanie (450l). Egzamin oblany. Powiem Ci że to zależy od potrzeb. Ja też mam ośkę (tylko tylną) i 450l bagażnika. Dla mnie i żony wystarcza aż nadto. Tygodniowe zakupy wchodzą na luzie. Dzieci mają własne samochody. Wakacje? Na wakacje dźentelmen zabiera ze sobą szczoteczkę do zębów i kartę kredytową. Więc znów - 450 litrów spokojnie styknie. Na filmikach o chińskich samochodach na YT wszystko to jest wytłumaczone. Okazuje się że w Chinach najważniejsze/najbardziej prestiżowe miejsce jest na tylnej kanapie. Stąd dbałość o ilość miejsca z tyłu, nawet kosztem bagażnika. A jeśli ktoś chce zabrać na wakacje cały swój dobytek, to przecież są relingi, można spokojnie założyć box. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, il Dottore napisał: Wakacje? Na wakacje dźentelmen zabiera ze sobą szczoteczkę do zębów i kartę kredytową. I leci prywatnym odrzutowcem, a nie tłucze się chińskim wynalazkiem. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Co ciekawe - w mniejszym modelu, 5, Jajco już zadbało o całe 480 litrów. Mnie tam rybka, ja w bagażniku zwykle nie podróżuję, ale gdybyś był zainteresowany zawrotnymi 480 litrami, to tu kolejny polski test. Śliczny samochodzik na pełnym wypasie. Brakuje tylko HUD-a. Duster wieje biedą w porównaniu a rozmiary identyczne. Przed chwilą, terracan1929 napisał: leci prywatnym odrzutowcem można i rowerem Odpisz, cytując
misiekx Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 34 minuty temu, il Dottore napisał: Na wakacje dźentelmen zabiera ze sobą szczoteczkę do zębów i kartę kredytową Kurfa, podejrzewałem że- I'm not a gentleman 😁 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, misiekx napisał: Kurfa, podejrzewałem że- I'm not a gentleman 😁 To oczywiste, bo nie jesteś "man of wealth and CHINESE taste" 🤣🤣🤣 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, michaudio napisał: CHINESE taste Akurat chińska kuchnia jest sławna w świecie. Gdyby w IRL nagle pozamykano wszystkie chińskie budki to tubylcy by padli z głodu! Odpisz, cytując
michaudio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu @il Dottore co ty jeszcze robisz w Irlandii? Jeszcze nie w Chinach? Przecież tam te "oryginalne" auta jeszcze tańsze niż w EU, żarcie jeszcze lepsze, bo naprawdę oryginalne. Marnujesz tu swój potencjał, za swoje ojrosy kupisz w Chinach więcej chińszczyzny niż tu w Europie. 😁 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, michaudio napisał: za swoje ojrosy kupisz w Chinach więcej chińszczyzny Elementarne, drogi Watsonie. Odpisz, cytując
sonique Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu (edytowany) 12 godzin temu, il Dottore napisał: Akurat chińska kuchnia jest sławna w świecie. Gdyby w IRL nagle pozamykano wszystkie chińskie budki to tubylcy by padli z głodu! To jedzenie nie ma nic wspólnego z potrawami spożywanymi przez Chińczyków w Chinach. Proponuję Ci się tam przejechać a może nawet po prostu tam pożyć. W Europie żyjemy mitami. O Chinach i o Chińczykach. Rzeczywistość jest inna. 13 godzin temu, il Dottore napisał: Powiem Ci że to zależy od potrzeb. Ja też mam ośkę (tylko tylną) i 450l bagażnika. Dla mnie i żony wystarcza aż nadto. Tygodniowe zakupy wchodzą na luzie. Dzieci mają własne samochody. Dla pary wyjeżdżającej w dwójkę bez dzieci wystarczy i mniejszy bagażnik, zgadzam się. Tylko nie rozumiem, po co parze SUV! To nie ma na świecie lepszych i zwinniejszych samochodów niż te rodzinne wozidła? A skoro mamy rodzinę, i wtedy SUV, no to bagażnik 450l jest stanowczo za mały. W mojej rodzinie jest KIA Sportage IV i 503l jest często niewystarczające…;) Edytowano 15 minut temu przez sonique Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 8 minut temu, sonique napisał: To jedzenie nie ma nic wspólnego z potrawami spożywanymi przez Chińczyków w Chinach. To oczywiste że musieli dostosować receptury do swoich klientów. 9 minut temu, sonique napisał: Tylko nie rozumiem, po co parze SUV! Ja wgl nie rozumiałem tej mody na SUVy. Zawsze mnie śmieszyły pańcie pod przedszkolem z XC90 czy Santa Fe. Ale jak teraz pojeździłem sobie po Polsce to nawet dojazd do mojego domu WYMUSZA posiadanie SUV. Swoim coupe bym tam zawias urwał. A Duster idzie jak czołg, bez zająknięcia. Volvo - tym bardziej. Także, gdy zjadę do PL, to na bank SUV będzie kupiony. Nie ma innej opcji. Odpisz, cytując
Recommended Posts