il Dottore Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 12 godzin temu, sonique napisał: Jednak Jaecoo 7 w wersji Super Hybrid to 159tys zł, napęd tylko na przód(!) oraz bagażnik jak w małym sedanie (450l). Egzamin oblany. Powiem Ci że to zależy od potrzeb. Ja też mam ośkę (tylko tylną) i 450l bagażnika. Dla mnie i żony wystarcza aż nadto. Tygodniowe zakupy wchodzą na luzie. Dzieci mają własne samochody. Wakacje? Na wakacje dźentelmen zabiera ze sobą szczoteczkę do zębów i kartę kredytową. Więc znów - 450 litrów spokojnie styknie. Na filmikach o chińskich samochodach na YT wszystko to jest wytłumaczone. Okazuje się że w Chinach najważniejsze/najbardziej prestiżowe miejsce jest na tylnej kanapie. Stąd dbałość o ilość miejsca z tyłu, nawet kosztem bagażnika. A jeśli ktoś chce zabrać na wakacje cały swój dobytek, to przecież są relingi, można spokojnie założyć box. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu 9 minut temu, il Dottore napisał: Wakacje? Na wakacje dźentelmen zabiera ze sobą szczoteczkę do zębów i kartę kredytową. I leci prywatnym odrzutowcem, a nie tłucze się chińskim wynalazkiem. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Co ciekawe - w mniejszym modelu, 5, Jajco już zadbało o całe 480 litrów. Mnie tam rybka, ja w bagażniku zwykle nie podróżuję, ale gdybyś był zainteresowany zawrotnymi 480 litrami, to tu kolejny polski test. Śliczny samochodzik na pełnym wypasie. Brakuje tylko HUD-a. Duster wieje biedą w porównaniu a rozmiary identyczne. Przed chwilą, terracan1929 napisał: leci prywatnym odrzutowcem można i rowerem Odpisz, cytując
Recommended Posts