TOMtor Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 (edytowany) Witam Pytanie kieruję do posiadaczy Yamahy R-N602. Jakie dźwięki wydają wasze sprzęty podczas włączania ? Bo u mnie niezależnie czy włączam z pilota czy z aplikacji sekwencja odgłosów jest mniej więcej taka : cyk -- cyk-cyk-cyk-cyk -- cyk (jedno cyknięcie ... przerwa ... trzy albo cztery szybko po sobie następujące cyknięcia/puknięcia .... przerwa ... ostatnie cyknięcie) Wcześniej nie zwracałem na to uwagi , a teraz się zastanawiam czy tak powinno być czy u mnie się coś spieprzyło ? Edytowano 9 maja 2023 przez TOMtor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 (edytowany) U mnie na R-N500 jest cyk-cyk -- cyk. Ostatnie cyk to załączenie terminali głośnikowych. Edytowano 9 maja 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 U mnie jest cyk ---------- cyk -cyk -- cyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 A u mnie chyba tak samo jak u autora wątku: cyk....przerwa....cyk cyk cyk.... cyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jirkash Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 Wszystko jest w porządku. Chodzi o przełączanie zasilanie przekaźników, przekaźników głośnikowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 Pytanie czy autor w środku nie ma za dużo cyk. ale też raczej uważam że to normalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 Może nagraj proszę jak to brzmi, będzie łatwiej ocenić, wtedy odpowiemy konkretniej czy to normalna sytuacja, ale raczej powinno być ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMtor Napisano 12 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Witam wszystkich Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi. Widzę, że u mnie sekwencja "cykania" przy starcie jest taka sama jak u kolegów czyli wnioskuję wszystko jest OK i tak ma być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Wydaje mi się, że jednak dużo masz tych cyk, najlepiej jakbyś nagrał dźwięk 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMtor Napisano 12 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2023 6 minut temu, zabro napisał: najlepiej jakbyś nagrał dźwięk Nie ma takiej potrzeby 🙂 Uspokoję cię, wszystko jest tak jak u innych: cyk ------------cyk-cyk-cyk -- cyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 A no to teraz 6 godzin temu, TOMtor napisał: cyk ------------cyk-cyk-cyk -- cyk faktycznie Dnia 9.05.2023 o 14:36, zabro napisał: cyk ---------- cyk -cyk -- cyk Dnia 9.05.2023 o 14:51, vesper napisał: cyk....przerwa....cyk cyk cyk.... cyk wygląda ok. No bo Dnia 9.05.2023 o 10:54, TOMtor napisał: cyk -- cyk-cyk-cyk-cyk -- cyk Było do sprawdzenia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 Cześć. Ja mam "cyk--------cyk cyk--------cyk" Czy mam za mało o jeden cyk?🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts