PanKlor Napisano 8 września 2023 Udostępnij Napisano 8 września 2023 Przed chwilą, S4Home napisał: To raczej nie jest kwestia kłamstwa. Impedancja to nie jest wartość stała a zmienia się w funkcji częstotliwości. Wartości minimalne i maksymalne bardzo mocno potrafią odbiegać od wartości nominalnej. Tak wiem. Powinienem wziąć kłamią w cudzysłów. Po prostu nie wszyscy podają minimalną. Zresztą pisałem o tym w watku nt. amplitunera do 6k. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 września 2023 Udostępnij Napisano 8 września 2023 2 minuty temu, PanKlor napisał: Tak wiem. Powinienem wziąć kłamią w cudzysłów. Po prostu nie wszyscy podają minimalną. Zresztą pisałem o tym w watku nt. amplitunera do 6k. Prawda. Przedział byłby dużo lepszy niż jedna wartość. A najlepiej w ogóle byłoby gdyby wszyscy podawali wykres. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 września 2023 Udostępnij Napisano 8 września 2023 (edytowany) I dobrze, że "kłamią". I tak większość klientów nie wie, o co w tym chodzi. Tylko by im ta wiedza zaszkodziła. Zaczeliby niepotrzebnie kombinować. A tak jest względny spokój. A grać i tak gra. Edytowano 8 września 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Magnat i Heco podaje przedział. To faktycznie nie jest głupi pomysł. chodź patrząc po naszym forum no jest dużo pytań z tego. Więc nie tędy droga też Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts