Asia Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 (edytowany) W kolejny weekend, w Warszawie, odbędą się Targi Rzeczy Ładnych. Niestety nie jestem w stanie przyjechać, choć bardzo bym chciała. Wybieracie się? @MarcKrawczyk @Redakcja AUDIO @maxredaktor https://targirzeczyladnych.pl/blog/trl-fresh-print-warszawa-2023 Edytowano 14 września 2023 przez Asia 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Nie słyszałem o tych targach, a ładnie się zapowiadają Nie wiem jeszcze, czy będę w ten weekend w Warszawie. Jeśli tak, to pewnie się wybiorę, dzięki za tę informację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2023 Wybieram się już od paru lat, a impreza się rozrasta. Dużo ciekawych, polskich marek. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Byłem ze dwa lata temu, ciągle ci sami niszowi wystawcy, powiem szczerze już się trochę znudziłem tym rękodziełem, ale co kto lubi, moje dziewczyny zawsze coś tam znajdują… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2023 🙄 malkontent Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Dnia 14.09.2023 o 11:48, Asia napisał: W kolejny weekend, w Warszawie, odbędą się Targi Rzeczy Ładnych. Niestety nie jestem w stanie przyjechać, choć bardzo bym chciała. Wybieracie się? @MarcKrawczyk @Redakcja AUDIO @maxredaktor https://targirzeczyladnych.pl/blog/trl-fresh-print-warszawa-2023 Dzisiaj byliśmy, uważam że to bardzo fajna impreza. Wielu bardzo interesujących wystawców. Sporo czasu spędziłem na rozmowie z chłopakiem, który się przebranżowił (nie tak całkowicie, w 80 procentach): jest architektem, ale robi noże. I to jakie! Ceny ma wysokie, ale i produkt rewelacyjny. Inni fajni ludzie, z Sopotu, robią z kolei piękną biżuterię ze szkła, które morze wyrzuciło. Ale wcześniej poobrabiało je przez minimum 50 lat Było również fajowe małżeństwo pszczelarzy, artyści-graficy, itd. Jak kto chciał, to można było spróbować pesto z czosnku niedźwiedziego, masła z przeróżnych orzechów, pasty warzywne. Polskiego wina też się można było napić Podobało mi się. Dzięki Asiu, że napisałaś o tych targach, inaczej bym pewnie się o nich nie dowiedział, albo przeoczył informację o nich. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 16 minut temu, maxredaktor napisał: masła z przeróżnych orzechów, Ojoj, coś dla mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts