Artur Brol Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Maja tez podlogowki, tez nie drogie. Odpisz, cytując
brzoza007 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu A i widok za oknem godny posłuchania Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu To jeszcze trochę polskiego… 2 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, soberowy napisał: Miłego weekendu 😉 Bardzo proszę o porównanie z ATC SCM7, które miałeś kiedyś u siebie. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Siódemki były w innym pomieszczeniu, miały trudniejsze warunki i przede wszystkim nie grały z Creekiem 😉 Słucham i coś tam notuje, kiedyś to wszystko złożę w całość i powstanie coś większego 😀 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 36 minut temu, soberowy napisał: Miłego weekendu 😉 Sztooossssss co lepiej wypada obecnie??? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 53 minuty temu, Wing0 napisał: Sztooossssss co lepiej wypada obecnie??? Nie odpowiem 😀 7 minut temu, Vectorinni napisał: To 7-ki czy 19-tki? Dwudziestki 😉 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Można się bawić...?🙂Zazdraszczam. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Dwudziestki To są już jedne z lepszych monitorów jakie powstały w historii, warto poświęcić im sporo czasu i zainteresowania. Fajowo, zazdroszczę:) Odpisz, cytując
soberowy Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Jest okazja posłuchać więc korzystam 😀 Kiepski ze mnie fotograf, na żywo kolumny wyglądają zdecydowanie lepiej, szczególnie jeśli chodzi o wykończenie. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, soberowy napisał: Jest okazja posłuchać więc korzystam 😀 Podesłać SCM7? Południe kraju ma zdecydowanie za dobrze. Nie mogę na to patrzeć. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, kaczadupa napisał: Podesłać SCM7? Lepiej nie wysyłaj bo jeszcze się okaże, że ich średnica zrobi mi w głowie większy bałagan niż SCM40, a ja już nie potrzebuję więcej dylematów 😉 Poranna kawa smakuje dziś wyjątkowo dobrze 😀 1 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu No Panie no, napisz ze dwa - trzy pełne zdania jak to gra i dlaczego 40-tki są lepsze 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu (edytowany) Ładniejsze są SCM 20. Mają najlepszy tweeter ATC. SCM 40 to jednak trzy drogi i mają takie coś. Edytowano 23 minuty temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts