Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Tak się zastanawiam... jak by połączyć oba światy. Lampa plus Tannoy🤔 Próbowałeś kablem?😁 2 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @michaudio Przypomina mi się jak użytkownik @Fafniak napisał kiedyś że jeden z najlepiej brzmiących dla niego zestawu budżetowego tworzacy mega holografie to wzmak fatman z kolumnami triangle 3 minuty temu, Vectorinni napisał: Próbowałeś kablem?😁 Dobre 🤣 Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, michaudio napisał: Jest też mniejszość trójdrożnych kolumn, które są porządnie zestrojone. Mają jednocześnie zejście i impuls. Ale to kwestia upodobań i dopasowania akustycznego kolumn i pomieszczenia. A nawet i słuchanej muzyki. Bo, gdybym słuchał wyłącznie jazzu, to sam nie wiem czy nie wybrałbym 15" a nie 10" 🤔 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: A zejście... Ja tam nie narzekam gitarę basową czy kontrabas. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu (edytowany) Cholera, nie ten plik wrzuciłem ☹️ A czas edycji liczy się od pierwszego wpisu i to już tylko Ola może zmienić, please @Redakcja AUDIO Edytowano 50 minut temu przez pairtick Odpisz, cytując
Recommended Posts