misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 NL - NL przelew na konto 13 minut temu, Karol64208 napisał: Gdzie to kupiłeś na eBay? 5 minut temu, Karol64208 napisał: nie ma znaczenia Odpowiedziałem na Twoje pytanie, wiem że nie ma znaczenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 (edytowany) @misiekx powtarzam, dlaczego AT? Jak często kupujesz przez internet, załóż konto na PayPal, jest wygodne i bezpieczne co byś nie kupował masz gwarancje zwrotu kasy. Przelewem zawsze jest problem z bankami. Edytowano 21 listopada 2023 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 23 minuty temu, misiekx napisał: Hmmm, 100 różnych podpowiedzi,sugestii, opinii... Trzeba czegoś wreszcie spróbować A dlaczego nie? Każdy ma inne preferencje, upodobania. Propozycji od.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 @misiekx czysta ciekawość dlaczego, słuchałem tych wkładek AT i wg mnie ich wadą jest gra bardziej środkiem co przy dużych kolumnach może drażnić. Masz racje każdy ma swoje upodobania i nie kwestionuję tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Sprawa wreszcie znalazła swój finał. Przesyłka była nie pod tym adresem pod którym niby zostawił ją kurier. Wpisał omyłkowo inny adres 🙈. Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze, chociaż trochę nerwów kosztowało 😉 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 @misiekx. Pisz! Jak pierwsze nuty?? 👍 Czy 👎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 👍😀 Jest bardzo dobrze. Musiałem trochę skorygować ustawienie ramienia, ale teraz 👍😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Daj igle trochę pograć i za 50-100h napisz. Cieszę się że szczęśliwy finał tej tragikomedii! Miłego słuchania! Hej! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 10 godzin temu, 1Ender napisał: Daj igle trochę pograć i za 50-100h nie chcę się sprzeczać, ale diament🤔 Myślałem że już nic mnie nie zaskoczy, a jednak. @misiekx dobrze że wszystko się wyjaśniło bez problemów. Miłego słuchania i wrażeń z odsłuchu. Pozdr. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 W przeciwieństwie do szlifów sferycznych czy eliptycznych, mikroline wymaga dokładnego ustawienia kilku parametrów. Źle ustawiona wkładka z taką lub podobną igłą po prostu źle gra. Momentami słychać np. lekkie zniekształcenia w jednym z kanałów lub/i wkładka gra nierówno, nie tylko pod względem głośności. Usłyszysz to tylko na niektórych płytach. Jest sporo poradników na temat. Znajdziesz bez problemu. Trzeba poświęcić tę prawie godzinkę aby mieć taką wkładkę poprawnie ustawioną. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 22 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 Panowie jest problem 😉. Zaczyna mi to lepiej grać niż cd 😀. I Panie - przepraszam najmocniej 🙈 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 Są tu i Panie przecież Jak gra lepiej niż CD, to mamy problem. Albo trzeba kupić nowy odtwarzacz CD, albo kupić więcej płyt winylowych. Tak źle i tak niedobrze 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 28 listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 Dnia 22.11.2023 o 11:46, misiekx napisał: Panowie jest problem 😉. Zaczyna mi to lepiej grać niż cd 😀. I Panie - przepraszam najmocniej 🙈 Napiszesz coś? Czy jeszcze za wcześnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts