Ghotti Napisano 26 listopada 2024 Udostępnij Napisano 26 listopada 2024 26 minut temu, Piotr Sonido napisał: Było to już wrzucane. Zdaje sięże oni wysyłają nowy a nie stan B Patrząc na zdjęcia na pepper tak jest. Zapewne dystrybutor blokuje wysylac nowe ponizej 2k euro, dlatego nazywaja sie Stan B i sprzedają po 1,8k euro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 26 listopada 2024 Udostępnij Napisano 26 listopada 2024 Tak dokładnie wysyłają nowy tłumacząc to że nie mają na stanie stock b. Ghotti nie wiesz ile liczą za wysyłkę do Pl? Ty go w końcu kupiłeś za 6k czy 8? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 26 listopada 2024 Udostępnij Napisano 26 listopada 2024 (edytowany) ostatecznie tego za 7,8 tamten z DE za 6 okazało sie iż był to refub takze dałem sobie spokój. Dodaj do koszyka będziesz miał na koncu ile chyba 40e? jakos nie dużo. Przyjechał w ori kartonie + wrzucony w drugi także żeby sie uszkodził to musieliby na niego paletę zrzucić. Całkiem fajne ceny mają bo z nimi jeszcze pisałem. Atoll 300 mi proponowali za 2,5k euro elac 409.2 za 2k euro ... Na wiosnę będę samochodem w DE może do nich podjadę chociażby na odsłuch Elac CONCENTRO S 507 bo u nas się nie da nigdzie ... a tam sa jakieś "też" b ware po 3k euro ... Edytowano 26 listopada 2024 przez Ghotti 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 27 listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 listopada 2024 Powoli będę kompletował coś pod 5.1/7.1 z okazji BF na q21 ciekawa propozycja, nada się to na sorroundy? https://www.q21.pl/system-audio-legend-5.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 listopada 2024 7 godzin temu, Ghotti napisał: Powoli będę kompletował coś pod 5.1/7.1 z okazji BF na q21 ciekawa propozycja, nada się to na sorroundy? https://www.q21.pl/system-audio-legend-5.html Nada się nawet na front Świetne kolumny, zwłaszcza w tej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 listopada 2024 Udostępnij Napisano 28 listopada 2024 Dnia 26.11.2024 o 08:31, Ghotti napisał: Patrząc na zdjęcia na pepper tak jest. Zapewne dystrybutor blokuje wysylac nowe ponizej 2k euro, dlatego nazywaja sie Stan B i sprzedają po 1,8k euro Ale generalnie że mają takie ceny. No szał! 22 godziny temu, Ghotti napisał: Powoli będę kompletował coś pod 5.1/7.1 z okazji BF na q21 ciekawa propozycja, nada się to na sorroundy? https://www.q21.pl/system-audio-legend-5.html Aż nad to. Fajne kolumny. Ja na surroundy jestem zwolennikiem Bi/Di poli. ale to już pewnie wiesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 28 listopada 2024 Udostępnij Napisano 28 listopada 2024 (edytowany) 19 minut temu, Piotr Sonido napisał: Ale generalnie że mają takie ceny. No szał! Aż nad to. Fajne kolumny. Ja na surroundy jestem zwolennikiem Bi/Di poli. ale to już pewnie wiesz tak tylko u mnie będą na jakiś 2m i jakieś 1,5m za kanapą więc tutaj chyba bi/di pol się nie sprawdzi. Z tego co czytałem najlepiej jak takie kolumny są na wysokości uszu no to powiedzmy 1,5m ~~ i mniej więcej w linii uszu, prostopadle do nich. U mnie tak sie nie da zrobić fizycznie więc (chyba?) zostają mi standardowe sorroundy Pytałem jeszcze o cenę av21 ale tutaj mieli już jak u nas koło 15k, na avr11 sztos i na kilka innych rzeczy jak pisałem wyżej dużo lepsze ceny niż u nas. Edytowano 28 listopada 2024 przez Ghotti 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 listopada 2024 Udostępnij Napisano 29 listopada 2024 23 godziny temu, Ghotti napisał: tak tylko u mnie będą na jakiś 2m i jakieś 1,5m za kanapą więc tutaj chyba bi/di pol się nie sprawdzi. W sensie na 2m wysokości? Znowu odeglość może zrobić swoje. A wrzucił byś chemat jak to będzie u Ciebie rozplanowane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 29 listopada 2024 Udostępnij Napisano 29 listopada 2024 +/- tak 8 godzin temu, Piotr Sonido napisał: W sensie na 2m wysokości? Znowu odeglość może zrobić swoje. A wrzucił byś chemat jak to będzie u Ciebie rozplanowane? j.w. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2024 Dnia 29.11.2024 o 15:30, Ghotti napisał: +/- tak j.w. Trójkątne Dipole nawet by tu pasowały. ale w tym przypadku mozna tez zastosować klasyczne punktowe kolumny na kierunkowych uchwytach i je ustawic na słuchacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts