Skocz do zawartości

Amplituner kina arcam AVR 10 czy zagra dobrze w stereo?

Recommended Posts

Napisano
26 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Było to już wrzucane. Zdaje sięże oni wysyłają nowy a nie stan B

Patrząc na zdjęcia na pepper tak jest. Zapewne dystrybutor blokuje wysylac nowe ponizej 2k euro, dlatego nazywaja sie Stan B i sprzedają po 1,8k euro

Napisano (edytowany)

ostatecznie tego za 7,8 tamten z DE za 6 okazało sie iż był to refub ;) takze dałem sobie spokój. 

Dodaj do koszyka będziesz miał na koncu ile chyba 40e? jakos nie dużo. Przyjechał w ori kartonie + wrzucony w drugi także żeby sie uszkodził to musieliby na niego paletę zrzucić. Całkiem fajne ceny mają bo z nimi jeszcze pisałem. Atoll 300 mi proponowali za 2,5k euro elac 409.2 za 2k euro ...

Na wiosnę będę samochodem w DE może do nich podjadę chociażby na odsłuch Elac CONCENTRO S 507 bo u nas się nie da nigdzie ... a tam sa jakieś "też" ;) b ware po 3k euro ... 

Edytowano przez Ghotti
Napisano
Dnia 26.11.2024 o 08:31, Ghotti napisał:

Patrząc na zdjęcia na pepper tak jest. Zapewne dystrybutor blokuje wysylac nowe ponizej 2k euro, dlatego nazywaja sie Stan B i sprzedają po 1,8k euro

Ale generalnie że mają takie ceny. No szał!

22 godziny temu, Ghotti napisał:

Powoli będę kompletował coś pod 5.1/7.1 z okazji BF na q21 ciekawa propozycja, nada się to na sorroundy?

https://www.q21.pl/system-audio-legend-5.html

Aż nad to.

Fajne kolumny. Ja na surroundy jestem zwolennikiem Bi/Di poli. ale to już pewnie wiesz :)

Napisano (edytowany)
19 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Ale generalnie że mają takie ceny. No szał!

Aż nad to.

Fajne kolumny. Ja na surroundy jestem zwolennikiem Bi/Di poli. ale to już pewnie wiesz :)

tak tylko u mnie będą na jakiś 2m i jakieś 1,5m za kanapą więc tutaj chyba bi/di pol się nie sprawdzi. Z tego co czytałem najlepiej jak takie kolumny są na wysokości uszu no to powiedzmy 1,5m ~~ i mniej więcej w linii uszu, prostopadle do nich. U mnie tak sie nie da zrobić fizycznie więc (chyba?) zostają mi standardowe sorroundy

Pytałem jeszcze o cenę av21 ale tutaj mieli już jak u nas koło 15k, na avr11 sztos ;) i na kilka innych rzeczy jak pisałem wyżej dużo lepsze ceny niż u nas.

Edytowano przez Ghotti
Napisano
23 godziny temu, Ghotti napisał:

tak tylko u mnie będą na jakiś 2m i jakieś 1,5m za kanapą więc tutaj chyba bi/di pol się nie sprawdzi.

W sensie na 2m wysokości?

Znowu odeglość może zrobić swoje. A wrzucił byś chemat jak to będzie u Ciebie rozplanowane?