Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Może trochę dołożysz do interesu ale uważam że warto złożyć taki zestaw.

Amplituner - Yamaha v6a lub Denon avr-x2700h/3700h

sub - rel ht 1003mk2

Kolumny Zestawy 5.0

heco aurora, q acoustics 3000, monitor Audio bronze, Dali Oberon. 

Przy Twoim metrażu możesz iść w kolumny podstawkowe na fronty. 

Edytowano przez Carmion
Napisano

Cześć, na pewno warto przejrzeć gotowe zestawy na naszej stronie. Są one już preferencyjnie wycenione, więc zawsze wychodzi to nieco lepiej :) 

Onkyo + Heco AuroraOnkyo + Monitor Audio BronzeOnkyo + Q Acoustics to jedne z ciekawszych moim zdaniem propozycji. Subwoofer możesz dokupić nieco później lub dołożyć, taki Heco Victa Elite 252 A jest przyjemnym rozwiązaniem. Nieco drożej jest SVS SB-1000, ale znacznie lepiej poradzi sobie w muzyce. 

Dobrą opcją jest też wspomniane wyżej rozwiązanie składające się z samych kolumn podstawkowych. Z amplitunerów warto rozważyć wtedy Yamahę RX-V6A, Onkyo TX-NR6100, Denon AVR-X2800H. Z kolumn wspomniane wcześniej Bronzy 100, Heco Aurora 300, System Audio Saxo. Jest trochę opcji, w razie czego zapraszamy do kontaktu, na odsłuchy i indywidualne wyceny :) 

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 11.12.2023 o 15:17, Q21 napisał:

Cześć, na pewno warto przejrzeć gotowe zestawy na naszej stronie. Są one już preferencyjnie wycenione, więc zawsze wychodzi to nieco lepiej :) 

Onkyo + Heco AuroraOnkyo + Monitor Audio BronzeOnkyo + Q Acoustics to jedne z ciekawszych moim zdaniem propozycji. Subwoofer możesz dokupić nieco później lub dołożyć, taki Heco Victa Elite 252 A jest przyjemnym rozwiązaniem. Nieco drożej jest SVS SB-1000, ale znacznie lepiej poradzi sobie w muzyce. 

Dobrą opcją jest też wspomniane wyżej rozwiązanie składające się z samych kolumn podstawkowych. Z amplitunerów warto rozważyć wtedy Yamahę RX-V6A, Onkyo TX-NR6100, Denon AVR-X2800H. Z kolumn wspomniane wcześniej Bronzy 100, Heco Aurora 300, System Audio Saxo. Jest trochę opcji, w razie czego zapraszamy do kontaktu, na odsłuchy i indywidualne wyceny :) 

Witam, czy można prosić o taką indywidualną wycenę zestawu 5.0 Heco 700 + 300 +center (czarny kolor) + aplituner  yamaha RXV6A ..... 

Napisano
13 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Odpisze będzie szybciej. :)

Zadzown do Q21 albo napisz do nich maila z numerem telefonu

napisałem priv na forum,  formularze na stronie i dodatkowo poł dnia dzwoniłem ale ciągle kolejka .... jesteś na linii jako 7, 6, 5 ... i jak byłem 3 to było po 18:00 i zamknięte ;/

Napisano
9 godzin temu, szala18 napisał:

napisałem priv na forum,  formularze na stronie i dodatkowo poł dnia dzwoniłem ale ciągle kolejka .... jesteś na linii jako 7, 6, 5 ... i jak byłem 3 to było po 18:00 i zamknięte ;/

Miałem to samo. To dzwoń gdzie indziej miedzy czasie.

Nautilus 2, LBX, Elektropunkt

7 minut temu, Łukasz P. napisał:

Mi się zdarzyło czasem czekać 3-4 dni ale zawsze koledzy odpowiedzieli ;)

Albo tak. Mi nie. Ale ja jestem specjalnej troski :D

Napisano
Dnia 29.12.2023 o 23:22, szala18 napisał:

Postaramy się jak najszybciej napisać, mamy bardzo duże obłożenie obecnie :( Przepraszamy, że musisz czekać.