Radeonski Napisano 29 lutego Udostępnij Napisano 29 lutego Witam. Wpadłem na forum z zapytaniem jaką dobrą kartę dźwiękową do komputera wybrać. Napędzać będzie ona stare poczciwe Sony XB700. W późniejszym czasie może coś lepszego. Poprzedni Asus Xonar DG napędzał je wystarczająco jak dla mnie. Słucham głownie muzyki klubowej także miły bass dla ucha wskazany. Ważne aby też sterownik nie krzaczył w Win 10. Budżet ok 300zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 lutego Udostępnij Napisano 29 lutego Witaj Moim zdaniem Audioquest Dragonfly rozwiąże tu problem. Łatwe, małe, poręczne, w dodatku niedrogie zerknij na nasz filmik https://youtu.be/Bls1RtzoiO4?si=_EnSO9boKNAY9zdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 29 lutego Udostępnij Napisano 29 lutego Jeżeli ma być na USB to proponuję się zainteresować parametrami Arturia Minifuse2. Bezkonfliktowy. Świetnie pracuje jako karta dźwiękowa 24bit 192kHz. Posiada wejścia i wyjścia symetryczne, obsługujące także sygnały niesymetryczne. Wejścia TRS lub XLR, wyjścia TRS. Wyjście słuchawkowe zresztą bardzo dobrej jakości, też TRS. Wszystko przygotowane pod sprzęt profesjonalny. Swego czasu próbowałem używać popularnego Focusrite Scarlett 2i2 - nie polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 29 lutego Udostępnij Napisano 29 lutego (edytowany) 1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Witaj Moim zdaniem Audioquest Dragonfly rozwiąże tu problem. Łatwe, małe, poręczne, w dodatku niedrogie zerknij na nasz filmik https://youtu.be/Bls1RtzoiO4?si=_EnSO9boKNAY9zdf Panowie, kolega chce napędzić słuchawki bezprzewodowe, to chyba nie tędy droga, a jak by już były przewodowe to znacznie lepiej to zrobi iBasso dc06pro. Edytowano 29 lutego przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 lutego Udostępnij Napisano 29 lutego 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Panowie, kolega chce napędzić słuchawki bezprzewodowe, to chyba nie tędy droga, a jak by już były przewodowe to znacznie lepiej to zrobi iBasso dc06pro. Zgoda, pomyliłem z innym wątkiem, za dużo zakładek :] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca Wiadomo coś, kiedy będą jakieś nowe produkty od Audioquesta w zakresie Dragonfly? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Dnia 11.03.2024 o 22:12, Miras23 napisał: Wiadomo coś, kiedy będą jakieś nowe produkty od Audioquesta w zakresie Dragonfly? Nie, nic. Audioquest jest ostrożny w wypuszczaniu nowości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts