MMarek Napisano 21 sierpnia Autor Napisano 21 sierpnia Dnia 20.08.2025 o 09:55, misiekx napisał: Mogliśmy spotkać się przy kuflu czeskiego piwa😉 Na rowerze w Czechach trzeba uważać z piwem, ponieważ obowiązuje 0 promili, a kary są wysokie. Dla młodych to może "bułka z masłem", ale dla mnie wyczyn (299 m wzniesienia). Miejscami z braku pary musiałem prowadzić, dobrze, że w ebiku mam funkcję Walk Assist 😀 4 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 21 sierpnia Napisano 21 sierpnia Marku ja już po 50tce,tak że w wieku średnim😉, a co do podjazdów to jestem miejscowy, Kudowa Zdrój 💪 i wszystkie szlaki piesze i rowerowe w jednym palcu. Jiraskova chata, Dobrosov itd. itd.... Z piwem fakt, choć znam temat i raczej nikt Ciebie nie zatrzyma po piwie, pozdrawiam 😉 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 28 sierpnia Autor Napisano 28 sierpnia Kiedyś nigdy bym nie uwierzył, że dożyję czasów, gdy będzie można przekraczać granicę państw w polu bez żadnych kontroli @misiekx Za radą sympatycznych sprzedawców ze sklepu rowerowego na Zdrojowej przejechałem trasę Kudowa-Peklo (Piekło)-Nowe Miasto nad Metują-Peklo-Ceska Cermna-Kudowa. Malowniczy szlak, a w Pekle można zjeść smaczny czeski obiad w dwóch gospodach (można płacić kartą). Na następny dzień w/g wskazówek i wgranego szlaku w Mapy.com objechałem jezioro Rozkos. 6 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 28 sierpnia Autor Napisano 28 sierpnia Jest Peklo, to są i diabły. W tej gospodzie z Twojego zdjęcia wszystkie stoliki na zewnątrz były zajęte, a nie chciałem wewnątrz, ponieważ musiałem mieć na widzeniu swój pojazd, abym nie musiał wracać do Kudowy pieszo Konsumowałem w tej drugiej. Tradycyjne menu czeskie, smażony syr i hranolky, dodatkowo wziąłem fasolkę z boczkiem. Jadąc od strony Hronova zatrzymałem się na obiad w gospodzie w Velke Poryci. 4 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 28 sierpnia Napisano 28 sierpnia 1 godzinę temu, MMarek napisał: Velke Poryci 😉 https://jezykowasilka.pl/czeskie-przeklenstwa-jak-przeklinac-po-czesku Aa0k3S7QSOItRhws.mp4 4 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 29 sierpnia Napisano 29 sierpnia Przeglądając forum trafiłem na wpis @kaczadupa, zmotywował mnie do zabrania chłopaków na przejażdżkę, dzięki Skromne 10 km, ale lepsze to niż nic. 2 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 29 sierpnia Napisano 29 sierpnia Bardzo ładnie. Ja też z rodzinką a dokładnie żoną właśnie wróciliśmy. Słabo dzisiaj (35km) ale moja pędzi na piwo do knajpy a ja zasiadam do swoich ulubionych gupości. 3 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 31 sierpnia Napisano 31 sierpnia Z trasy, gdzieś między Szczecinkiem a Borneo. Przepiękny zapach lasu. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 31 sierpnia Napisano 31 sierpnia Pamiątkowe zdjęcia z ostatniego dnia wakacji. Pędzi ten czas nieubłaganie… Okolice Bornego Sulinowa. Barwy soczyste i głębokie jak u Harbetha. 6 Odpisz, cytując
MMarek Napisano Czwartek o 06:34 Autor Napisano Czwartek o 06:34 Gdyby ktoś szukał elektryka, polecam ten https://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/nowosci_sprzetowe/20357/e_bike_za_ponad_90_tys_pln_tak_poznajcie_s_works_turbo_levo_4_0_ltd Jak widać nie tylko audio ma ceny "przyzwoite" Odpisz, cytując
misiekx Napisano Czwartek o 07:28 Napisano Czwartek o 07:28 Fajny 👍ale..... nie stać mnie, auto mam tańsze 🤣 @MMarek Marku, tak dla przypomnienia, z wczoraj 😉 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Czwartek o 07:36 Napisano Czwartek o 07:36 Oczywiście fake, ale moim zdaniem zabawny: 5 Odpisz, cytując
MMarek Napisano Czwartek o 08:20 Autor Napisano Czwartek o 08:20 36 minut temu, misiekx napisał: @MMarek Marku, tak dla przypomnienia, z wczoraj 😉 Peklo i znana mi restauracja. Fajnie się jedzie z Nachodu ścieżką rowerową wzdłuż rzeki Metuji. Odpisz, cytując
misiekx Napisano Czwartek o 08:35 Napisano Czwartek o 08:35 Dokładnie tak. A dalej z Pekla do Nového Mesta nad Metuji ścieżką (czerwony szlak), ale nie drogą asfaltową. Skręcasz po wyjeździe z Pekla w lewo przez mostek i dalej do Nového Mesta. Skręcasz w prawo, sorry 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 16:19 Napisano Niedziela o 16:19 (edytowany) Szczecinek, park i audiofilskie przemyślenia. Edytowano Niedziela o 16:23 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
gienas Napisano Niedziela o 17:09 Napisano Niedziela o 17:09 Panowie i panie - wsiadać na pędzidła i wyjechać znaleźć miejsce aby zaćmienie księżyca oglądać O 19;30 się zaczyna. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dnia 4.09.2025 o 08:36, Rafał S napisał: Oczywiście fake Jasne, że fake. Rowerzysta nie jest otyły??? Oficjalnie zaprzeczam! Dnia 31.08.2025 o 15:57, kaczadupa napisał: Barwy soczyste i głębokie jak u Harbetha No coś w tym jest! A jak grzyby? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, il Dottore napisał: A jak grzyby? Jadam tylko pieczarki… z Biedronki. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Jadam tylko pieczarki… z Biedronki. Nie wierzę! Mając zachodniopomorskie lasy pod nosem??? Bluźnierca! Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 36 minut temu, il Dottore napisał: No coś w tym jest Widziałeś, że na tak zacnym forum nie ma Klubu Harbeth? Zrób coś z tym. Nawet nie ma gdzie o Harbeth pisać. Jest jeden wątek ale on ma dziwną nazwę innych głośników. 5 minut temu, il Dottore napisał: Nie wierzę! Mając zachodniopomorskie lasy pod nosem??? Bluźnierca! Najwięcej grzybów rośnie na terenach, gdzie podobno była przechowywana broń nuklearna (Borne Sulinowo). To ja już wolę pieczarki. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Widziałeś, że na tak zacnym forum nie ma Klubu Harbeth? Zrób coś z tym. Nawet nie ma gdzie o Harbeth pisać. Jest jeden wątek ale on ma dziwną nazwę innych głośników. Ja nie jestem żadnym specjalistą od Herbatników. Mam tylko jedną parę i to są moje pierwsze. Innych modeli słuchałem tylko okazjonalnie i to nie na swoim wzmacniaczu. Więc jakiś autorytet od Harbetha dopiero musi na to forum przybyć. Jestem zadowolony i tylko tyle mogę powiedzieć. Małe głośniczki - wielkie serce do grania. Paradoksalnie - najbardziej lubię słuchać na nich wielkich koncertów rockowych: Queen, Pink Floyd, Clapton, a nie audiosyfilitycznej waty na uszy. Tylko warto wspomóc się subem dla ostatecznej potęgi. W każdym razie opinia, że Harbeth nie lubi rocka jest piramidalną bzdurą - tyle mogę powiedzieć z własnych doświadczeń. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Zobacz, przez to, że nie mamy Klubu Harbeth musimy o nich pisać w miejscu, gdzie żaden audiofil nawet nie zagląda. Oczywiście obowiązkowe, rowerowe 60km było. Pamiątkowa fotka z dzisiaj. A wieczór przepiękny, tak ciepłe powietrze chociaż czuć już zapach jesieni, zwłaszcza jak się przejeżdża obok sadów. Edytowano 4 godziny temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts