kaczadupa Napisano wczoraj o 05:32 Napisano wczoraj o 05:32 Szybkie śniadanie i jedziemy. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano wczoraj o 07:08 Autor Napisano wczoraj o 07:08 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Szybkie śniadanie i jedziemy. Młodość RULEZ Ja planowałem zapakować rower do auta i pojechać w stronę Łeby, aby pojeździć po miejscowości i okolicy, zjeść rybkę i wrócić po południu. We wczorajszych prognozach miało świecić słońce, niestety dzisiaj chmury. Odłożę na później. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 07:13 Napisano wczoraj o 07:13 (edytowany) No nie nie, jednak Twoje foty lepsiejsze jak moje (bardzo mi się podobają). Widać, nie można być jednocześnie pro fotografem i pro audiofilem. Edytowano wczoraj o 07:14 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Kolory spadających liści mówią więcej niż słowa. Jesień. Odpisz, cytując
gienas Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cosik zżera korę... Uschnie drzewko jak nic. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Bobry, w dwa lata około 100 dużych drzew załatwiły. Bardzo mocno przemeblowały część jeziora, gdzie zbudowały swój domek. Na szczęście już ich w parku nie ma. Fajne zwierzątka, bardzo oswojone się okazały ale park miejski zaczęły przerabiać w pustkowie. Obok mają jeziora i niech tam robią swoje porządki. W rok czasu jakieś 60 dużych drzew trzeba było wyciąć. Tak jak mówisz, dni tego drzewa są policzone. Obok stoi już suche z tego samego gatunku. W tym roku nagle umarło a wydawało się to niemożliwe (było przepotężne, zdrowe i dodawało uroku widokom z ławeczki, która tam stoi). Sporo czasu pod tym drzewem z moją lepszą połową spędzaliśmy. No ale nagle umarło… Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak myślałem że to bobry. Można drzewa poratować owijając je siatką metalową. Wygląda to nieciekawie, ale po jakimś czasie bobery same zrezygnują. Albo samemu albo pogadać z urzędem miasta. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts