misiekx Napisano wczoraj o 11:39 Napisano wczoraj o 11:39 Nareszcie prawdziwa zima ✌️ 5 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 11:49 Napisano wczoraj o 11:49 9 minut temu, misiekx napisał: Nareszcie prawdziwa zima A gdzie rowerek ? 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 12:10 Napisano wczoraj o 12:10 19 minut temu, tomek4446 napisał: A gdzie rowerek ? Musiałeś znaleźć dziurę w całym 🤣 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 12:20 Napisano wczoraj o 12:20 U mnie dzisiaj takie fotki - raniuszek. 5 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 12:41 Napisano wczoraj o 12:41 @misiekx Czas zmienić smar na zimowy, strasznie skrzypisz 😉 Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 12:45 Napisano wczoraj o 12:45 Skrzypi.... I oddech ciężki, trzeba było się tam wdrapać, a po świętach i sylwestrze waga poszła do góry 😀 Odpisz, cytując
nowy78 Napisano wczoraj o 13:30 Napisano wczoraj o 13:30 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: U mnie dzisiaj takie fotki - raniuszek. Tak wygląda z bliska 😁: 4 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Dziś znów wędrówka. Zima piękna i ten plus, że prawie nikogo na szlaku. Od 7.30 do 13.30 spotkałem tylko 3 osoby. VID_20260107_100632.mp4 2 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu @misiekxByłem chyba ze 30 razy w Kudowie Zdrój, ale wstyd sie przyznać nigdy w zimie. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @MMarek ja byłem jeszcze więcej 😉, ale ostatnio na szlaku(zimą) jakieś 10 lat temu. Jak przyjeżdżałem z Holandii na okres Świąteczno-Noworoczny nigdy nie było czasu. W tym roku wyjątkowo mogę sobie pozwolić i naprawdę jestem zauroczony. Sam już zapomniałem jak tu jest pięknie zimą. A w tym roku, przynajmniej przez krótki czas jest idealnie. Wczoraj - 15st, dziś - 12st ale słońce świeci i nie ma wiatru. Naprawdę jest ślicznie. Kilka godzin samemu na szlaku w takiej scenerii i człowiek szczęśliwy, baterie naładowane 😀 21 minut temu, MMarek napisał: nigdy w zimie Wszystko przy Tobą, zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując
Recommended Posts