tomek4446 Napisano Piątek o 19:23 Napisano Piątek o 19:23 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: al.e na razie nie wiem jak się do tego zabrać? Marcin pomożemy. Sadzasz tyłek na tym czymś co wystaje z tyłu , łapiesz za to zakręcone co wystaje z przodu , kładziesz stopy na tym czymś na dole a następnie tak śmiesznie przebierasz nogami. Jak byś chciał jeszcze coś wiedzieć pisz . 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano Piątek o 20:30 Autor Napisano Piątek o 20:30 Marcin, jeśli byś nie sięgał do pedałów bo rama za wysoko, wkładasz nogę pod ramę i jedziesz kręcąc pedałami. Możesz także na ramie przewozić drugą osobę, co na damce byłoby bardzo utrudnione, chyba, że to lekka osoba płci pięknej. Jakby co mogę pokazać 😀 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Sobota o 09:43 Napisano Sobota o 09:43 @tomek4446 @MMarek Chłopaki a wy te konsultacje, to tak za zupełną darmochę, świadczycie, czy jednak mam wam wysłać coś blikiem za te porady? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Sobota o 11:17 Napisano Sobota o 11:17 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Chłopaki a wy te konsultacje, to tak za zupełną darmochę, świadczycie, czy jednak mam wam wysłać coś blikiem za te porady? Od razu widać , że mamy do czynienia z inteligentnym człowiekiem. Marcin , teraz mowa o drobnych , ale uprzedzam , że grubo się zrobi jak z Markiem przejdziemy do porad co nacisnąć , by się nie zabić Odpisz, cytując
MMarek Napisano Sobota o 14:02 Autor Napisano Sobota o 14:02 4 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: @tomek4446 @MMarek Chłopaki a wy te konsultacje, to tak za zupełną darmochę, świadczycie, czy jednak mam wam wysłać coś blikiem za te porady? Jako założyciel tematu o rowerach nie pogardzę jakimś datkiem, na rozwój tego wątku 😀 2 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Lepiej późno niż wcale, dziś z żoną otwieramy sezon na 'pedałowanie' 😉 Poza kwiatuszkami i słodkościami wczoraj sprezentowałem jej nowe pedały. Myślę, że całkiem fajnie wpasowały się w stylistykę roweru. Z racji tego, że lekko wsiąkłem w testy najlepszych kolumn na świecie, dopiero dziś je zamontowałem 😅 Niech się dobrze kręci. 4 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 57 minut temu, soberowy napisał: Myślę, że całkiem fajnie wpasowały się w stylistykę roweru. Z tego co widzę platformy są szerokie , a więc będzie wygodnie. No i kolor, im więcej koloru tym bezpiecznej. Wczoraj wracałem autkiem o 21.00 i rozjechałbym dwóch kretynów na czarnych rowerach , w czarnych ciuchach, bez żadnych świateł. Odpisz, cytując
Recommended Posts