Kraft Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Fajny zestaw ninja, ja jednak uważam, że lepiej być na drodze widocznym. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Mam do Szanownego Państwa pytanie. Czy jest ktoś kto ma zamontowane na kierownicy tzw. " rogi " ? Nabyłem takie ustrojstwo , ponieważ podczas jazdy odkryłem , że to co mnie boli najbardziej to .... tricepsy. Naoglądałem się filmików na YT , że to zbawienie dla rąk i kupiłem. Dzisiaj po raz pierwszy przyjechałem do roboty z tym czymś. Niestety popełniłem błąd . Wybrałem takie , co to na oko powinny być najwygodniejsze , skusiło mnie szerokie podparcie pod dłonie. Nie wpadłem na to , że to podparcie przesuwa się razem z rogami. I jest tak , że mam albo komfortowy uchwyt gdy trzymam za rogi , a do kitu / wygina nienaturalnie nadgarstki / przy tradycyjnym , albo odwrotnie. Będę to zmieniał na takie / rogi/ ,które mają niezależną regulacje kąta od uchwytów , czyli są odrębnym elementem. To tak ku przestrodze. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu (edytowany) Wiele lat miałem metalowe, niezależne. Na wielodniowe wyprawy może i fajne, bo można sobie urozmaicić życie, raz trzymać tak, a raz inaczej. Na jakieś energiczne podjazdy też dobre, bo można mocniej złapać kierownicę i tak bardziej całym ciałem pedałować. Ale jednak zdjąłem. Te metalowe, to jednak dodatkowy ciężar, którego nie chciało mi się nosić/wozić. PS ja miałem takie jeszcze zagięte na górze do 45 stopni, więc można też było sobie jechać chwilami bardziej wyprostowanym, trzymając za te końcówki. Edytowano 38 minut temu przez Kraft Odpisz, cytując
Recommended Posts