Butler Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia Nie ma różnic w jakości obrazu i dźwięku kabli HDMI, o ile spełniają one specyfikację. Niektóre kable mimo wodotrysków na opakowaniu nie spełniają wymogów co może prowadzić do nieobsługiwania protokołów wyszych wersji standardu. Niedawno rozmawiałem z userem który na kablu HDMI 2.1 nie mógł uruchomić ALLM i VRR. Problemem był oczywiście kabel z marketu bez certyfikatu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Jak porządny kabel hdmi 2.1 to tylko optyczny https://xam.pl/kable-hdmi-optyczne-2-1-2-0-c-283.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Optyki na pewno lepsze na większe odległości, ale na krótkie odcinki nie ma problemu z klasycznymi miedziakami. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBF Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 12 godzin temu, Butler napisał: Optyki na pewno lepsze na większe odległości, ale na krótkie odcinki nie ma problemu z klasycznymi miedziakami. Ty masz ten? Emyr 1m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Mam je nawet dwa, ale łączą playery z amplitunerem. Uwag nie mam, wszystko działa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts