Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Drodzy forumowicze,

Myślicie że Wasz wiek wpływa na to jak postrzegają Was w trakcie rekrutacji?
Jestem studentką i w ramach mojej pracy dyplomowej chciałabym dowiedzieć się, czy preferencje dotyczące sposobu zmiany pracy są zależne od wieku (pokolenia). 

Bardzo zależy mi na Waszej pomocy, to jedyna taka okazja, by opowiedzieć o swoich doświadczeniach z różnymi rekrutacjami 

Badanie składa się tylko z 14 pytań i trwa maksymalnie 5 minut, serdecznie zapraszam - naprawdę mi to pomoże.

https://forms.office.com/e/HFfQrAh2KZ3

Napisano
18 godzin temu, tomek4446 napisał:

Dałem radę :)

bardzo dziękuję!

22 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał:

Droga Wiktorio.

Raczej nie bedzie dużo chętnych, o ile wogóle ktoś. Proponoje zamieścić te 14 pytań tutaj a chętni te odpowiedzi przesłać mogą na PW do Pani. 

niestety kwestie "anonimowości" zakładają, że to musi być wypełnione przez link, żebym nie miała dostępu d tego kto zaznaczył które odpowiedzi :/

13 godzin temu, terracan1929 napisał:

Ja także :)

Aj my, stare dziady.....jeszcze nie umarliśmy :)

dziękuję bardzo! :D

13 godzin temu, maxredaktor napisał:

Ja również, mam nadzieję, że pomogłem.

jak najbardziej Pan pomógł, dziękuję!

• 1 year later...
Napisano

Cześć! Jasne, że wiek wpływa na postrzeganie w rekrutacji, to chyba oczywiste, choć czasem rekruterzy starają się to ukryć. Chętnie wypełnię ankietę, bo to ciekawy temat i z doświadczenia wiem, że sposób szukania pracy zmienia się z pokolenia na pokolenie. Powodzenia z pracą dyplomową!