Wiktorio Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia Witam, poproszę o wskazówkę czy są tutaj użytkownicy wzmacniacza EVERSOLO AMP-F2 w połączeniu z dmp a6? Czy te połączenie sprawdza się ? Czy w dużym pomieszczeniu sprawdzi się ? Czy może wystarczy wiim amp? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia Najlepiej weź na testy i sam sprawdź, bo wiele osób jest nie zadowolonych tym jak gra końcówka AMP-F2. To najsłabszy klocek z tego co sprzedaje Eversolo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktorio Napisano 21 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia Masz rację, pewnie to najlepsze rozwiązanie . Niby urządzenia dedykowane sobie a coś niebio końca … Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia 10 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Najlepiej weź na testy i sam sprawdź, bo wiele osób jest nie zadowolonych tym jak gra końcówka AMP-F2. To najsłabszy klocek z tego co sprzedaje Eversolo. Kolega jak kupił, tak następnego dnia biegł do supermarketu go oddać. Mój stary Arcam A29 pozamiatał go pod każdym względem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktorio Napisano 21 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia Czyli to tylko ładnie razem wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Cześć, a pod jakie kolumny szukasz? Ogółem AMP-F2 nie jest złym wyborem, ale jak zawsze - nie każdemu się spodoba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D-Art Napisano Poniedziałek o 12:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:07 Wziąłem Eversolo AMP-F2 do testów do piątku. Jako źródło Wiim Pro Plus jako streamer/pre, kolumny Canton Karat M80DC / 4 ohm. Używane dotąd wzmaki: obecnie SMSL Q5 Pro, co ważne po korekcji HouseCurve z mikrofonem Dayton. Zalety to świetny detal, separacja i przejrzystość. Wady to trochę za mało mocy i co za tym idzie swobody w graniu. Dlatego testy. Dotąd testowałem monobloki Fosi V3 Mono i Arcama SA10. Fosi grały fajnie i miały moc ale w pierwszym dniu jeden padł, Arcam to ładna obudowa, grająca moim zdaniem przeciętnie. Teraz biorę się za końcówkę Eversolo. Jeżeli ktoś ma już jakieś doświadczenia lub wiedzę, byłoby super. W sieci na razie niewiele informacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano Poniedziałek o 14:35 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:35 2 godziny temu, D-Art napisał: Teraz biorę się za końcówkę Eversolo. Jeżeli ktoś ma już jakieś doświadczenia lub wiedzę, byłoby super. W sieci na razie niewiele informacji. Dlatego testuj i coś o niej napisz konkretnego jako pierwszy 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D-Art Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wkleję Wam to, co napisałem w innym wątku: Eversolo chyba się "dociera" z czasem. Jest włączony od rana do wieczora i coś tam pogrywa sobie. Na początku było tak sobie. Teraz zmieniłem trochę taktykę testowania bo okazało się, że on z moimi kolumnami jest naprawdę potężny. Wcześniej używałem krzywej docelowej B&K bo nie miałem takiej potęgi w dyspozycji, ale teraz przeszedłem na Flat. Czyli korekcja to wyrównanie wszystkiego do 0 w paśmie 20-20kHz i jazda! Jak się skubaniec otworzył! Wygląda na to, że ma wszystko co trzeba. Pokazał się ładnie średni i wysoki zakres, rozdzielczość, precyzja, dużo smaczków. Faktura saxu czy trąbki wyraźna. Kilkoro wokalistów prawie mi weszło do pokoju. Wreszcie pojawił się banan na twarzy. Tam, gdzie bas ma grzmotnąć, to grzmoci. Moje ulubione Depeszki brzmią świetnie. Jest bardzo szybki, uderza punktowo, jak lubię. A przy okazji przekonałem się, że mam naprawdę niezłe kolumny. Jeszcze muszę poobserwować akustyczne perkusje. Ale już jest fajnie 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts