Tomasz Kluczynski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, JacekWoy napisał: Mconnect to samo. Widzi foldery ale plików w nich już nie. Może ten dlna w routerze netii jest poprostu jakiś kiepski i trzeba coś porządniejszego. Co to partycji dysku to sprawdzałem na fat32 i ntfs. Bez różnicy. A jaki masz ten Router od Netii , bo ja przez Mconnect nie mam żadnych problemów. Co prawda nie przez Wimma a przez Eversolo, wszystko jest widoczne i gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu A czy ten dysk nie masz zablokowany dla innych urządzeń? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu A na czym to blokowanie miałoby polegać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts