Tomasz S. Napisano Poniedziałek o 21:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:07 Jeżeli się go wyłączy pilotem ( razem z ekranem) to zużycie powinno być < 0,5 W. Jak ekran wyświetla godzinę to pewnie może 5 W Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowany) Nieprawda. Przy wyłączonym ekranie w stanie czuwania nadal pokazuje ponad 5W. Ale i tak to nic w porównaniu z tunerem canal plus gdzie w stanie czuwania żre 13W. Edytowano 17 godzin temu przez rafau Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ja mam wpięty pendrive z muzyką i łączenie z siecią przez WiFi, jak masz miernik poboru prądu, to może spróbowałbyś połączenia poprzez kabel i jeśli też masz wpięty jakiś dysk lub pendrive to go odpiąć i dokonać wtedy pomiaru. Czytałem trochę forum na WiiM i tam też piszą że na czuwaniu zużywa ok 5,4w. Edytowano 8 godzin temu przez zmarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts