Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia (edytowany) W promce są Monitor Audio Bronze 500. Czy one są lepsze od HECO Aurora 700? Bo to są 2.5-drożne kolumny vs 3-drożne. Z jakim wzmacniaczem one się najlepiej dogadują? Ktoś podpowiadał - SABAJ A30A, ale .....nie mam przekonania Mogę od kumpla kupić Kambodżę EVO 75. Widziałem też niedrogi NAD C368. Ew. coś innego do 4k zł (może być używane)? Edytowano 25 kwietnia przez Tweeter2016 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Ja mam spięte z Magnatem MR780 i jest gitara ale niestety Ty budżet masz trochę większy 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia Z brzmienia tych kolumn jesteś zadowolony? Na drugim forum psioczą, ze nie warto Bronzów, bo niska seria, budżetówka i w ogóle nie warte uwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Zawsze się znajdą tacy co będą psioczyć, że niska seria i budżetówka. Ostatecznie, to i tak Ty będziesz z nimi żył, a nie oni. Własnego odsłuchu nic nie zastąpi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia Już po promce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Coś kupiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia 1 minutę temu, Chmarski napisał: Coś kupiłeś? Myślę ,że @Tweeter2016 to jeszcze nic długo nie kupi,na razie się cały czas zastanawia.Na początku wydawało się ,że szuka naprawdę dobrego sprzętu, a ostatnio zjechał coś za bardzo na tak zwaną budżetówkę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 11 minut temu, Chmarski napisał: Coś kupiłeś? Nie kupiłem, może coś na targowisku na Kole będą mieli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Na Wolumenie jeszcze można szukać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia Tam już za drogo trochę. Moja Aiwa rocznik 1981 wciąż dobrze gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Skoro tak, to sobie umawiaj odsłuchy różnych kolumn i wzmacniaczy. Osłuchaj się i w międzyczasie zbieraj pieniądze na czas gdyby Aiwa wyzionęła ducha. Może uda Ci się zebrać tyle by wejść wyżej niż to co aktualne rozważasz. Salonów w Warszawie trochę masz. Jak weźmiesz wolne, to może i do Pabianic się umówisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia W AIWA gra tylko jeden kanał, ale jak to mówią "w stereo lepiej mieć jeden kanał dobry, niż dwa średnie". Tak zapytałem o te MA, bo cenka była dobra, okazyjna. Ale już po promce. Wcześniej spóźniłem się na Marantza 7000N, a teraz MA rozeszły się jak ciepłe bułki. Ehhh. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia Jaka ta cena za 500 była? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia (edytowany) Nowe były za 2650 zł + wysyłka (2800 z wysyłką z DE). Edytowano 25 kwietnia przez Tweeter2016 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia 32 minuty temu, Tweeter2016 napisał: W AIWA gra tylko jeden kanał, ale jak to mówią "w stereo lepiej mieć jeden kanał dobry, niż dwa średnie". Tak zapytałem o te MA, bo cenka była dobra, okazyjna. Ale już po promce. Wcześniej spóźniłem się na Marantza 7000N, a teraz MA rozeszły się jak ciepłe bułki. Ehhh. Masz na ebayKleizingen , salon z Holandii sprzedaje nówkę za 599 euro to jeszcze taniej. A ty chyba akurat w Holandii przebywasz? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 1 minutę temu, Tomasz Kluczynski napisał: A ty chyba akurat w Holandii przebywasz? W Polandii, w Holandii któryś tu z kolegów mieszka. Dzięki za cynk! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia chcesz linka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 25 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia (edytowany) Jak masz pod ręką.... Edytowano 25 kwietnia przez Tweeter2016 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Cześć, MA B500 są całkiem uniwersalne w kwestii doboru wzmacniacza Dobrze zgra się z nimi Rega Elex MK4, Audiolab 7000A, czy Musical Fidelity M3si Rega będzie tu najcieplejsza, Audiolab będzie miał najlepszy detal, a Musical będzie najbardziej naturalny i lekko utemperuje górę W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, mamy Bronze 500 w bdb cenie w outlecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia 21 godzin temu, Tweeter2016 napisał: Jak masz pod ręką.... Wrzuciłem w okazjach w pierwszym lub drugim temacie u samej góry. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Dnia 25.04.2024 o 11:50, Tweeter2016 napisał: W promce są Monitor Audio Bronze 500. Czy one są lepsze od HECO Aurora 700? Bo to są 2.5-drożne kolumny vs 3-drożne. Z jakim wzmacniaczem one się najlepiej dogadują? Ktoś podpowiadał - SABAJ A30A, ale .....nie mam przekonania Mogę od kumpla kupić Kambodżę EVO 75. Widziałem też niedrogi NAD C368. Ew. coś innego do 4k zł (może być używane)? Advance Acoustic Cambridge to nie fortunne połączenie , według mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts