Piotr Sonido Napisano 1 maja Udostępnij Napisano 1 maja Dopisz do odsłuchu Primare nowe NADy Lyngdorf Cyrus 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 1 maja Udostępnij Napisano 1 maja 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Dopisz do odsłuchu Primare nowe NADy Lyngdorf Cyrus Można też z Devialetem spróbować ale od zdeczka 20 tys do góry... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 maja Udostępnij Napisano 1 maja To już chyba dużo poza budżetem, chyba że używane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskun Napisano 1 maja Autor Udostępnij Napisano 1 maja Devialet odpada że względu na cene Primare miałem i zbyt kliniczny dźwięk aż mnie zniechęci model i15 prisma Nie próżnuje już mam umówiony osób na Nada oraz Lyndorfa Cos jeszcze Wam sie kojarzy? ... dobrze wspominam Naima czyli takie dynamiczne, żywiołowe granie ale nie chcę typowej V z wycofaną średnicą bo takie wzmacniacze w d klasie też już słuchałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 maja Udostępnij Napisano 1 maja Nie zapomnij o Gato 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 1 maja Udostępnij Napisano 1 maja (edytowany) Ja czekam na 2 kanałową Integrę od Buckeye Amps. Powinna byc w czerwcu dostepna - 2ch Hypex NC252MP = MSRP ~ $1095 2ch Hypex NC502MP = MSRP ~ $1195 2ch Hypex NCx500 = MSRP ~ $1450 2ch Purifi 1ET400A = MSRP ~ $1450 2ch Purifi 1ET7040SA = MSRP ~ $1750 Edytowano 1 maja przez renoxd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 maja Udostępnij Napisano 6 maja Dnia 1.05.2024 o 12:57, Miras23 napisał: Można też z Devialetem spróbować ale od zdeczka 20 tys do góry... No tak. Wtedy mozna już wiele innych sprzętow spróbować. Dnia 1.05.2024 o 13:47, maskun napisał: Cos jeszcze Wam sie kojarzy? ... dobrze wspominam Naima czyli takie dynamiczne, żywiołowe granie ale nie chcę typowej V z wycofaną średnicą bo takie wzmacniacze w d klasie też już słuchałem Bo nie D :D:D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja (edytowany) Dnia 1.05.2024 o 21:47, renoxd napisał: Buckeye Amps. Powinna byc w czerwcu dostepna Zamawiałeś coś od nich bezpośrednio z USA ? Chyba w Europie nie ma ich produktów. /edit Ok. doczytałem,że wysyłają za 100 USD , tylko pytanie czy do tego jeszcze dochodzi podatek. Edytowano 7 maja przez Tomasz S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja Nie zamawiałem, ale chyba jest tak, że z cła sie jest zwolnionym, VAT trzeba zapłacić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja 17 minut temu, Tomasz S. napisał: Ok. doczytałem,że wysyłają za 100 USD , tylko pytanie czy do tego jeszcze dochodzi podatek. Koszt wysyłki traktowany jest jak składowa ceny. Doliczą podatek i cło. Tak przynajmniej mi UC robił gdy kilka razy coś z USA czy Kanady ściągałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja 10 godzin temu, renoxd napisał: Nie zamawiałem, ale chyba jest tak, że z cła sie jest zwolnionym, VAT trzeba zapłacić. Czemu cła nie liczą? ktoś to pokryć musi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Czemu cła nie liczą? ktoś to pokryć musi. Gdzieś czytałem, że na elektronikę z USA nie trzeba. Ale może się mylę. Nie weryfikowałem tego jakoś bardziej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja (edytowany) Dnia 30.04.2024 o 09:29, maskun napisał: NuPrime IDA16 - jedyny wzmacniacz która grał wg mnie po ciepłej stronie i to mnie zdziwiło. Pewnie byłby faworytem ale jednak chce porównania do innych w klasie D. Są tak projektowane aby tak grały. Posiadam co prawda końcówkę mocy AMG, ale generalnie Nuprima mogę polecić. Edytowano 7 maja przez slaw0001 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 maja Udostępnij Napisano 9 maja Dnia 7.05.2024 o 21:05, renoxd napisał: Gdzieś czytałem, że na elektronikę z USA nie trzeba. Ale może się mylę. Nie weryfikowałem tego jakoś bardziej. Szczególnie stamtąd trzeba. Ludzie jak sprowadzali laptopy i jabłka (apple), to nie tylko dla wujka i szwagra. Jakby to było takie free tona handel by targali. ALE moment!! Bo czytam właśnie. Zainteresowałes mnie "Nie musimy więc płacić cła za elektronikę ze Stanów Zjednoczonych. W przypadku zakupu takich produktów jak: laptopy, komputery, aparaty cło jest zerowe – nie wymaga żadnych opłat celnych. Możemy bez problemu zdecydować się na kupno sprzętu, bez obaw że poniesiemy dodatkowe koszty." Hmmmm 23% trzeba zapłacić. Ale i tak 8% już odpadało by . Ciekawe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts