Q21 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Zapraszamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolega123 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 3 godziny temu, Q21 napisał: Zapraszamy Njczestrzym błędem jest ogladanie filmikow na youtube i czytanie forum 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja (edytowany) 16 minut temu, Kolega123 napisał: Njczestrzym błędem jest ogladanie filmikow na youtube i czytanie forum A ja sądziłem, że kupowanie sprzętu nowego zamiast używanego... Edytowano 23 maja przez Rafał S 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 2 minuty temu, Rafał S napisał: A ja sądziłem, że kupowanie sprzętu nowego zamiast używanego... Film bardzo potrzebny. Niech nieświadomi kupują dla nas nowe sprzęty, bo w końcu musi kupić nowy, byśmy my mogli później kupić używany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 4 minuty temu, Chmarski napisał: Film bardzo potrzebny. Niech nieświadomi kupują dla nas nowe sprzęty, bo w końcu musi kupić nowy, byśmy my mogli później kupić używany. Taniej, choć nie zawsze😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 1 minutę temu, Chmarski napisał: Film bardzo potrzebny. Ależ oczywiście. Śmieję się, bo sam długo kupowałem nowe. Zresztą nie wykluczam, że znów to kiedyś zrobię, np. w przypadku transportu CD. Poza tym - jest outlet i wyprzedaże gdy wchodzi nowa seria, więc zdarza się, że za nówki dopłacamy naprawdę niewiele. Przykładem ceny Roksana Caspiana M2. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 6 minut temu, Rafał S napisał: Poza tym - jest outlet i wyprzedaże gdy wchodzi nowa seria, więc zdarza się, że za nówki dopłacamy naprawdę niewiele. To są moje ulubione! Sprzęt często nowy, z pełną gwarancją w cenie używanego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 23 minuty temu, Chmarski napisał: To są moje ulubione! Sprzęt często nowy, z pełną gwarancją w cenie używanego. Czasem można trafić kwiatki nieużywane, nierozpakowane w cenie tak okazyjnej, że lepiej nie podawać publicznie kwoty, bo śmiało można by sprzedać drożej nawet jako używane 😉 Ostatnio taki kwiatek udało mi się "wyrwać". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja 5 minut temu, DiBatonio napisał: Ostatnio taki kwiatek udało mi się "wyrwać". U mnie taki też zakwitł ostatnio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts