Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
19 minut temu, zygi72 napisał:

dziękuję. będę przeglądał ale cena 1200e to nie 950. rozumiem, że trzeba przeglądać .

cena 950  outlet wystepuje gdy nowy kosztuje 1150 

teraz nowe rz50 podrozaly ze wzgledu ze sa w sprzedazy  juz rz30 

gdy zostana wyprzedane zapasy rz50 to wejdzie rz70 za 1950€ na promocji 

jesli do konca lutego nie zejda z cena na onkyo to kolejne okno bedzie dopiero  w lipcu 

Napisano
21 godzin temu, bora902 napisał:

nie liczylbym na spadek ceny ponizej 495 €

Zrzut ekranu 2025-02-17 o 09.28.34.png

Ale mowie że jak kupisz w zestawie i sprzedasz Focale z zyskiem , co jest nagminnie robione. To sam amplituner wyjdzie taniej.

Jak Solo to pewnie nie.

Ale potem trzeba jeszcze doliczać końcówki mocy do niego.

Napisano
Dnia 18.02.2025 o 07:00, Piotr Sonido napisał:

Ale mowie że jak kupisz w zestawie i sprzedasz Focale z zyskiem , co jest nagminnie robione. To sam amplituner wyjdzie taniej.

focale sa w zestawie z marantz stereo 70  a nie z cinema 70 z ktorymi sa monitor audio  dostepne

• 3 weeks later...
Napisano (edytowany)

1490 to cena jak w Polsce. o tym napisałem. za ok 6tyś. do kupienia na polskim rynku. gdyby to było ok 1tyś. jak pisałeś to wtedy byłoby super.

Edytowano przez zygi72
Napisano
35 minut temu, bora902 napisał:

6251zl plus przesylka to nie jest polska cena nawet dzis

czego się gotujesz?

6tyś z przesyłką w Polsce , wystarczy zadzwonić.

przeglądam bo bywało tak jak sam pisałeś taniej. Ciśnienia nie mam więc ....

dzięki za info. pozdrawiam.

Napisano
8 minut temu, zygi72 napisał:

6tyś z przesyłką w Polsce , wystarczy zadzwonić.

daj link do tej oferty za 6000zl   z przesylka w PL 

a jak nie masz linku to podaj nazwe dealera ktory sprzedaje w tej cenie 

Napisano
1 godzinę temu, bora902 napisał:

daj link do tej oferty za 6000zl   z przesylka w PL

Przecież napisał że cena wynegocjowana telefonicznie. Ja swoje też kilka miesięcy temu kupiłem zdecydowanie poniżej ceny z ofert, w polskim salonie po negocjacjach, pojechać lub zadzwonić, dla mnie na dziś 6k za RZ50 to realna cena sam dałem niewiele więcej

Napisano
49 minut temu, bora902 napisał:

Podaj wiec w temacie ktory dealer zejdzie z 7000 na 6000  telefonicznie na wyrazna prosbe klienta ?

Prosze o konkrety panowie gdzie tak mozna negocjowac 

W każdym salonie audio/video, większym lub mniejszym w całej Polsce można negocjować cenę. Od zawsze. Niektórzy mają to jak byk wypisane nawet na swojej stronie. Nie mówię tu oczywiście o Mediamarkt, Mediaexpert czy RtvEuroAgd. 

Nie mów, że o tym nie wiedziałeś ?

Napisano
4 minuty temu, Butler napisał:

Warto wspomnieć że jak ktoś wszystko na raty bierze to i negocjacji nie będzie.

Albo będzie mniejsze pole do negocjacji. Jedno nie wyklucza drugiego. Been there, done that. 

Napisano
7 minut temu, Butler napisał:

Nigdy nie udało mi się negocjować ceny przy ofercie ratalnej. Absurdem był TV który w markecie wychodził taniej na raty (0% i do tego trzy pierwsze spłacone) niż za gotówkę od ręki.

Markety to inny stan umysłu. 😉 W takiej sytuacji bierzesz raty, czekasz aż 3 pierwsze Ci spłacą (albo jakieś inne warunki promocji) a potem spłacasz resztę jednym ruchem. Minus jest taki, że trzeba wypełnić papiery do banku. Też tak miałem ale akurat z jakimś tam AGD. 

Jakiekolwiek ruchy cenowe udało mi się ugrać w Euro. Pokazałem, że produkt ktory mnie interesuje mozna kupić taniej. Nie zeszli aż tak nisko z ceną jak internet ale wyszło coś koło 7% i byłdostępny od ręki. Jak się potem okazało nie zeszli tak nisko bo wersja którą kupiłem była z dodatkowym akcesorium któego w internetowej ofercie nie było.