Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Marketingowy bełkot to za mało. Ja jestem ciekaw konkretów. A to jest konkret, który może mieć spory wpływ na brzmienie. Dziwne, że akurat Wy go lekceważycie. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Kraft napisał: Marketingowy bełkot to za mało. Ja jestem ciekaw konkretów. A to jest konkret, który może mieć spory wpływ na brzmienie. Dziwne, że akurat Wy go lekceważycie. Jesteś pierwszy który o to zapytał, na forum i wśród klientów więc to chyba jasno deklaruje, że ta informacja nic nie waży... Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Ale mogłaby, bo jest istotna. Marnujecie szansę na dowarościowanie jednego że swoich sztandarowych produktów i wzmocnienie jego pozycji rynkowej. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mnie na przykład też interesują szczegóły budowy monitorów. I też trochę mnie dziwi, że jak do tych szczegółów dochodzi, to jesteście dość średnio zorientowani … Odpisz, cytując
Recommended Posts