Dedal Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Poważnie, zastanawiacie się czy Adi może robić za pre ? 🙃 Może. Nie każdemu spasuje, u mnie się nie sprawdził . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 1 minutę temu, Dedal napisał: Poważnie, zastanawiacie się czy Adi może robić za pre ? 🙃 Może. Nie każdemu spasuje, u mnie się nie sprawdził . A Sms DP5 moze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Nie miałem, ale zaraz poczytam w instrukcji 😂 w necie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Przed chwilą, Dedal napisał: Nie miałem, ale zaraz poczytam w instrukcji 😂 w necie A z czym Ci sie nie sprawdził? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 5 minut temu, T Z6 napisał: A Sms DP5 moze? Nie może. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 1 minutę temu, Dedal napisał: Nie może. Ok.Czyli tylko RME.Nic innego nie mam co by moglo robic za przedwzmacniacz.Zostal mi Denon 1600, Yamaha RN803 i smsl q5.Nic innego nie mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) Tylko🤔 No co Ty , są tacy co uważają Rme za jeden z cudów świata Denona bym posłuchał , nie miałem okazji Edytowano 2 września przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Przed chwilą, Dedal napisał: Tylko🤔 No co Ty , są tacy co uważają Rme za jeden z cudów świata Mi sie tez podoba 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września No ok, 🙂 To teraz wypada się zainteresować bardziej co to potrafi🫡 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Do tej pory potrafilo wiele.A czy jako pre bedzie tez potrafilo to jeszcze nie wiem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaara Mat Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września czy do tych Fossi V3 mono moja Integra MF3Si może robić jako przedwzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Poczytaj w instrukcji 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 5 minut temu, Gaara Mat napisał: czy do tych Fossi V3 mono moja Integra MF3Si może robić jako przedwzmacniacz? A ma pre out ? 😐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaara Mat Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września no ma;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 🤣no wreszcie,pytania czasem z księżyca hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września 6 godzin temu, Gaara Mat napisał: no ma;) 💁♀️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaara Mat Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września więc jak to jest;)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września https://www.tophifi.pl/blog/post/co-to-jest-wyjscie-pre-out.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września A jak ma być? Podplnasz rca z pre out do koncowki mocy I regulujesz głośnością w MF, ot cała filozofia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września 11 godzin temu, Gaara Mat napisał: czy do tych Fossi V3 mono moja Integra MF3Si może robić jako przedwzmacniacz? Móc może, ale nie wiem, czy jest sens Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września 13 godzin temu, T Z6 napisał: Do tej pory potrafilo wiele.A czy jako pre bedzie tez potrafilo to jeszcze nie wiem... Też będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września Moze bedzie ale nie bedzie😁.Nie ma sensu kupowac kolejnych klamotów które i tak nie zagraja lepiej od tego co mam.Szczepionka na wirusa audiozakupowego działa 😁... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września Bardzo zdrowe podejście do tematu audio 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września (edytowany) Testy trwają. Ale na 100% zwrócę. Edytowano 3 września przez Carmion Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 3 września Udostępnij Napisano 3 września Ja nie kupuje juz od dawna sprzetu i pewnie kupie cos dopiero gdy dojdzie u mnie do powaznych awarii obecnego sprzetu i naprawy beda nieopłacalne.Ale z checią czytam opisy testów róznych klamotów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts