Dedal Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 Poważnie, zastanawiacie się czy Adi może robić za pre ? 🙃 Może. Nie każdemu spasuje, u mnie się nie sprawdził . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 1 minutę temu, Dedal napisał: Poważnie, zastanawiacie się czy Adi może robić za pre ? 🙃 Może. Nie każdemu spasuje, u mnie się nie sprawdził . A Sms DP5 moze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 Nie miałem, ale zaraz poczytam w instrukcji 😂 w necie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 Przed chwilą, Dedal napisał: Nie miałem, ale zaraz poczytam w instrukcji 😂 w necie A z czym Ci sie nie sprawdził? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 5 minut temu, T Z6 napisał: A Sms DP5 moze? Nie może. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 1 minutę temu, Dedal napisał: Nie może. Ok.Czyli tylko RME.Nic innego nie mam co by moglo robic za przedwzmacniacz.Zostal mi Denon 1600, Yamaha RN803 i smsl q5.Nic innego nie mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 (edytowany) Tylko🤔 No co Ty , są tacy co uważają Rme za jeden z cudów świata Denona bym posłuchał , nie miałem okazji Edytowano 2 września 2024 przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 Przed chwilą, Dedal napisał: Tylko🤔 No co Ty , są tacy co uważają Rme za jeden z cudów świata Mi sie tez podoba 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 No ok, 🙂 To teraz wypada się zainteresować bardziej co to potrafi🫡 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 Do tej pory potrafilo wiele.A czy jako pre bedzie tez potrafilo to jeszcze nie wiem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaara Mat Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 czy do tych Fossi V3 mono moja Integra MF3Si może robić jako przedwzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 Poczytaj w instrukcji 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 5 minut temu, Gaara Mat napisał: czy do tych Fossi V3 mono moja Integra MF3Si może robić jako przedwzmacniacz? A ma pre out ? 😐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaara Mat Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 no ma;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 2 września 2024 Udostępnij Napisano 2 września 2024 🤣no wreszcie,pytania czasem z księżyca hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 6 godzin temu, Gaara Mat napisał: no ma;) 💁♀️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaara Mat Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 więc jak to jest;)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 https://www.tophifi.pl/blog/post/co-to-jest-wyjscie-pre-out.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 A jak ma być? Podplnasz rca z pre out do koncowki mocy I regulujesz głośnością w MF, ot cała filozofia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 11 godzin temu, Gaara Mat napisał: czy do tych Fossi V3 mono moja Integra MF3Si może robić jako przedwzmacniacz? Móc może, ale nie wiem, czy jest sens Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 13 godzin temu, T Z6 napisał: Do tej pory potrafilo wiele.A czy jako pre bedzie tez potrafilo to jeszcze nie wiem... Też będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 Moze bedzie ale nie bedzie😁.Nie ma sensu kupowac kolejnych klamotów które i tak nie zagraja lepiej od tego co mam.Szczepionka na wirusa audiozakupowego działa 😁... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 Bardzo zdrowe podejście do tematu audio 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 (edytowany) Testy trwają. Ale na 100% zwrócę. Edytowano 3 września 2024 przez Carmion Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 3 września 2024 Udostępnij Napisano 3 września 2024 Ja nie kupuje juz od dawna sprzetu i pewnie kupie cos dopiero gdy dojdzie u mnie do powaznych awarii obecnego sprzetu i naprawy beda nieopłacalne.Ale z checią czytam opisy testów róznych klamotów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts