Gargan Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października Interesuje Was czego producent napchał do ładnej obudowy? Czy wręcz przeciwnie, jest to Wam całkiem obojętne dopóki magia działa? Wyrzucajcie zdjęcia pokazujące co się zmieściło w środku waszych zabawek 🙂 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Zupełnie mnie to nie interesuje. Osobiście nie czuję potrzeby grzebania w sprzęcie na który trzeba było wydać niemałą ilość banknotów NBP i z którego jestem nareszcie bardzo, ale to bardzo zadowolony 😁🥃. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 8 godzin temu, Gargan napisał: Czy wręcz przeciwnie, jest to Wam całkiem obojętne dopóki magia działa? U mnie wlasnie tak - w ogole mnie nie interesuje, jesli dziala i mi pasuje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października @Gargan coś Ci nie idzie na tym forum albo słabo szukasz, lub za dużo piszesz!!!! Już jest temat związany z rozbieranymi zdjęciami 😉🤪 więc... 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 19 minut temu, RLC2 napisał: @Gargan coś Ci nie idzie na tym forum albo słabo szukasz, lub za dużo piszesz!!!! Już jest temat związany z rozbieranymi zdjęciami 😉🤪 więc... Dokładnie o tym samym pomyślałem. Głód atencji ??? 🤔😜 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października (edytowany) To wręcz obsesja atencji a nie głód. Edytowano 12 października przez Amarok 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października (edytowany) @MacieQ @Amarok dużo można napisać jednak przemilczę następny konflikt na forum jest bez sensu. Ale popieram wasze zdanie 👍 P.S 30 dni na forum 767 postów oceńcie sami. Edytowano 12 października przez RLC2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października pora wątkowi zmienić tytuł ? "mistrzowie, którzy wypowiadają się w każdym wątku..." - nawet jest specjalistą od lamp 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Tez miałem już dość postów "Gargamela", dlatego dodałem go do ignorowanych, a i tak często widzę jego posty, które są cytowanie przez innych użytkowników forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 2 godziny temu, RLC2 napisał: @MacieQ @Amarok dużo można napisać jednak przemilczę następny konflikt na forum jest bez sensu. Ale popieram wasze zdanie 👍 P.S 30 dni na forum 767 postów oceńcie sami. A może własnie warto o tym rozmawiać? Skoro wielu osobom to nie pasuje? 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Tez miałem już dość postów "Gargamela", dlatego dodałem go do ignorowanych, a i tak często widzę jego posty, które są cytowanie przez innych użytkowników forum. Niestety to nie rozwiązuje problemu Też próbowałem. Na Audiostereo był blokowany to przerzucił się tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: A może własnie warto o tym rozmawiać? Skoro wielu osobom to nie pasuje? Niestety to nie rozwiązuje problemu Też próbowałem. Na Audiostereo był blokowany to przerzucił się tutaj. Admin dla "Gargamela" powinien ustawić dzienny limit postów na 10 zamiast 40, to może bardziej by przemyślał co pisze. Nie wypisywał by tych swoich głupot i czasem wypisywanych zaprzeczenie na swoje poprzednie posty. Raczej na to, że większość osób zacznie go ignorować nie ma co liczyć. Mnie gdy nie widzę jego produkcji, bardzo poprawiło samopoczucie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Niestety to nie rozwiązuje problemu Też próbowałem. Na Audiostereo był blokowany to przerzucił się tutaj. Jak tu wpadl, to pisales, ze niegrozny. Zobacz jak sie zmienia wszystko 😜 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 4 godziny temu, RLC2 napisał: @Gargan coś Ci nie idzie na tym forum albo słabo szukasz, lub za dużo piszesz!!!! Już jest temat związany z rozbieranymi zdjęciami 😉🤪 więc... Jedno z drugim! Dawno, dawno temu na naszym Forum powstał temat o tym, jak u niektórych liczy się ilość, a nie jakość. A dużo później, dosłownie przed chwilą, pewien użytkownik dostał bana za kolejną niekulturalną wypowiedź. RLC2-dziękuję za podanie linku do już istniejącego wątku Można chyba zamknąć ten wątek, bo wszystko (a może raczej: wystarczająco dużo) zostało powiedziane... 26 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Admin dla "Gargamela" powinien ustawić dzienny limit postów na 10 zamiast 40, to może bardziej by przemyślał co pisze. Nie wypisywał by tych swoich głupot i czasem wypisywanych zaprzeczenie na swoje poprzednie posty. ... Mnie gdy nie widzę jego produkcji, bardzo poprawiło samopoczucie. Tomek-aż 10 ? 😉 Niestety, nie da tak ustawić dla pojedyńczych użytkowników. Ale przez pewien czas masz zapewnione lepsze samopoczucie, a mam nadzieję że uspokoi to pewnych użytkowników. Pozdrawiam 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Gdy mowa o ilość vs jakość - w temacie masowych komentarzy @Piotr Sonido też coś będzie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 5 minut temu, ProjectPi napisał: Gdy mowa o ilość vs jakość - w temacie masowych komentarzy @Piotr Sonido też coś będzie? Jesli przestanie mylic chodź/choć, to bym zostawil 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Dla mnie fajny temat. Mnie interesuje co jest wkładane do sprzętu który kupuje. To samo mam z samochodami, interesuje się tym co mi tam wsadzają dlatego sam kupuje części jeżeli zachodzi taka potrzeba. 14 godzin temu, Gargan napisał: Interesuje Was czego producent napchał do ładnej obudowy? Czy wręcz przeciwnie, jest to Wam całkiem obojętne dopóki magia działa? Wyrzucajcie zdjęcia pokazujące co się zmieściło w środku waszych zabawek 🙂 Z czego wygrzebałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 2 minuty temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Dla mnie fajny temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Z uwagi na istniejący już podobny temat o "kotku i jego zawartości" 😉 -zamykam bieżący wątek. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts