tomasz1w Napisano 23 października Autor Udostępnij Napisano 23 października 17 minut temu, Piotr Sonido napisał: No to ELACi Bowersy 706 S3:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 13 minut temu, tomasz1w napisał: Bowersy 706 S3:) Teraz wiem. Nie czytam całego postu tylko odpisuje w trakcie czytania po kolei postów. Zadowolony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 23 października Autor Udostępnij Napisano 23 października (edytowany) 25 minut temu, Piotr Sonido napisał: Zadowolony? Na weekend będą. Edytowano 23 października przez tomasz1w 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Jeśli mnie pamięć nie myli , to byłem na narodowym, w Monitor Audio, wszedłem zobaczyć czy czasem nie połaczyli z CA No i połączyli 🙃 dla mnie rzeźnia 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 2 godziny temu, Dedal napisał: Monitor Audio, wszedłem zobaczyć czy czasem nie połączyli z CA Wiesz oczywiście, że takie połączenia wynikają z powodów pozadźwiękowych. 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października (edytowany) Ale ja miałem takie połączenie, dawno temu . I moja opinia się nie zmienia, a wręcz się utwierdziłem. Edytowano 23 października przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 7 minut temu, Dedal napisał: Ale ja miałem takie połączenie, dawno temu . Też miałem. Chodziło mi o to, że na AVS łączy się różne rzeczy z powodów biznesowych. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Wiem , ale to strzał w kolano. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Z naszego punktu widzenia. Z punktu widzenia wystawcy strzałem w kolano byłaby prezentacja sprzętu, którego nie ma w ofercie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października (edytowany) Ale ja nie o tym, więc co wnosisz ? Dnia 21.10.2024 o 09:09, tomasz1w napisał: Co do pokoi Acoustic Energy i Monitor Audio miałem na myśli pokoje Audio Center na Narodowym. A co w nich konkretnie pokażą to przekonam się w sobotę. Odniosłem się do tego posta Tomka na samym poxzatku Edytowano 23 października przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października To cytuj jak się do czegoś odnosisz, bo tak wygląda jakbyś odpowiadał na wpis Rafała: 2 godziny temu, Rafał S napisał: Chodziło mi o to, że na AVS łączy się różne rzeczy z powodów biznesowych. Nie siedzę w Twojej głowie tylko czytam po kolei wpisy i inaczej to odebrałem.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Faktycznie , o MA pisalem 2 wpisy wyżej. Nie tydzień temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 października Udostępnij Napisano 24 października 23 godziny temu, tomasz1w napisał: Na weekend będą. Rozumiem. To Audios show w domu sobie sprawiłeś 23 godziny temu, Dedal napisał: Jeśli mnie pamięć nie myli , to byłem na narodowym, w Monitor Audio, wszedłem zobaczyć czy czasem nie połaczyli z CA No i połączyli 🙃 dla mnie rzeźnia 🙂 Teraz? Masz wstęp wczęsniej? I gralo już? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 października Udostępnij Napisano 24 października Ehh Tak po meczu reprezentacji z Chorwacją wpadłem 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października To oni tam w tych boxach już oprócz whiskey byli czestowani najlepszym na swiecie dzwiekiem? No to sie nazywa czasoumilacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts