Tweeter2016 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada maciek72 doskonale to ujął! W skrócie: Europa się kończy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Dobra 😀 wróćmy do tematu Kolego @Tweeter2016 pofatyguje się do gościa z ogłoszenia i powiedz , co sądzisz o S300 https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-buchardt-s300-mkii-standy-buchardt-audio-stand-mkii-akceso-CID99-IDWy7KG.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada Co ja mogę sądzić ?!? Nie znam ich. Bez wątpienia firma b. dobra. O większym modelu S400 MK2 recenzenci rozpływają się w samych superlatywach i podają go w grupie najciekawszych paczek - obok KEF R3 Meta czy MA Gold 100 - do 2500 Euro. Wydaje mi się to (cholernie) dobra oferta za 4k ze standami. Natomiast na temat ich brzmienia się nie wypowiem. Mimo weekendu, nie chcę fantazjować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 300 - ka do naszych m2 Rusz D... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada Ile masz metrów u siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 16-25 Stefan relaksu 16 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada No to już możesz celować w S300 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada S300 to ogromne monitory. Do 25 m² jak nainardziej ale do 13 raczej średnio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada Miałem na myśli @maciek72 Ja się na S300 nie piszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Dnia 2.11.2024 o 14:50, rajdek napisał: Tzn? To nie są kolumny dla wszystkich. Mają swoj charakter. Dnia 2.11.2024 o 14:50, rajdek napisał: Jaka kwestia? Wzmacniacza Dnia 2.11.2024 o 14:51, Tweeter2016 napisał: Miałem na myśli F500 SP nie zwykłe F500, ale koledzy twierdzą, ze na większy metraż są przewidziane. A no to różnica jest. Na wiekszy? One dają rade też w mniejszym metrażu. Chodź są podatne na bliskośc ściany w ten sposób mozna regulować tez ilosć basu. Ale tez jakosć. Dnia 2.11.2024 o 14:51, Tweeter2016 napisał: Jest Yamaszka "tysiąc" - zła? Nie chciałbym się z nią rozstawać, tak ją lubię! Jest ok Dnia 2.11.2024 o 14:59, rajdek napisał: Nie daj się wmanewrować, bo skończył się na tym że trzeba będzie mieszkanie na koniec zmienić 😉 Moja rada, ogranicz wybór kolumn do 3 paczek, odsłuchaj u siebie, podejmiesz najwłaściwszą decyzję. Moja rada jest taka sama. Dnia 3.11.2024 o 14:54, Tweeter2016 napisał: Ja się odniosłem do Volvo i Philipsa. Firmy Indiana Line nie znam, poza tym że gdzieś raz poraz ktoś je poleca, to nie miałem z nią żadnej styczności. Teraz to Polska firma. Naleząca do audioklnu = Top HiFi. Z włoskimi niegdyś tradycjami, robiona w chinach Znaczy produkt światowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 6 listopada Autor Udostępnij Napisano 6 listopada 2 minuty temu, Piotr Sonido napisał: A no to różnica jest. Na wiekszy? One dają rade też w mniejszym metrażu. Chodź są podatne na bliskośc ściany w ten sposób mozna regulować tez ilosć basu. Ale tez jakosć. W innym wątku ( F501 na jaki minimalny metraż ? ) doszedłem do wniosku, że nie warto F500SP w moim przypadku. Dużo basu mają, a góra niestety stonowana jest - czyli odwrotnie jakbym chciał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada 21 minut temu, Tweeter2016 napisał: W innym wątku ( F501 na jaki minimalny metraż ? ) doszedłem do wniosku, że nie warto F500SP w moim przypadku. Dużo basu mają, a góra niestety stonowana jest - czyli odwrotnie jakbym chciał A no to ok. To już odpadają w takim razie. A co z innych? Troche mnie nie było tu na forum co się zmieniło? Co odsłuchałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada 3 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Co odsłuchałeś? Jak znam życie - nic 😉. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 6 listopada Autor Udostępnij Napisano 6 listopada W drugiej połowie listopada się zabiorę za odsłuchy. Nie będzie ich wiele, bo zdecydowałem się, że na razie wybiorę "maluchy" (Menuety i podobne), a zapomnę o większych podstawkowych, na mój metraż to rozsądniejsze. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada Przepraszam , za off top . Niedawno ktoś linkował przełącznik - Dwa wzmacniacze - jeden komplet głośników. Mogę prosić o podpowiedź Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada https://www.gfmod.pl/pl/p/Beresford-TC-7220-MKIII-Przelacznik-Kino-domowe-Stereo-/129 Ja mam taki. Cena regularna dość wysoka, mi udało się dostać na olx za 1/3 tej ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada A , takie coś ? https://amzn.eu/d/gSvdTEd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 7 listopada Autor Udostępnij Napisano 7 listopada @maciek72 Moim zdaniem bardziej się opłaca przełącznik typu 2x + 2x (dwa wzmacniacze i 2 pary kolumn). Chyba że planujesz inne konfiguracje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada 2 godziny temu, maciek72 napisał: A , takie coś ? https://amzn.eu/d/gSvdTEd Pewnie będzie ok. W sumie dynavox to też nie jest jakaś firma-krzak. Może kolega @elektron6się wypowie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada 5 godzin temu, maciek72 napisał: Przepraszam , za off top . Niedawno ktoś linkował przełącznik - Dwa wzmacniacze - jeden komplet głośników. Mogę prosić o podpowiedź Dziękuję Warto też sprawdzić Fosi LC30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 7 listopada Autor Udostępnij Napisano 7 listopada FOSI LC30 już kilka razy był proponowany, w mojej ocenie jest za drogi, IMO nie jest wart więcej niż 300-400 zł. Fajnie wygląda, ale to tylko przełącznik a kosztuje jak bardzo tani, budżetowy "piec" czy "paczki" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada 3 godziny temu, KrólKiczu napisał: Pewnie będzie ok. W sumie dynavox to też nie jest jakaś firma-krzak. Może kolega @elektron6się wypowie. Dynavox to niemiecka firma dystrybująca elektronikę. Produkcja raczej jest w Chinach - miałem kilka wzmacniaczy lampowych tej marki i podzespoły były typowo chin. Taka produkcja raczej budżetowa choć wzmacniacz vr70 pp na el34 nie był najgorszy. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Piątek o 15:35 Udostępnij Napisano Piątek o 15:35 @Tweeter2016 jak tam po odsłuchach ? Masz już faworyta ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Piątek o 15:36 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 15:36 Nie mam, ale dam znać na forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Piątek o 16:16 Udostępnij Napisano Piątek o 16:16 Gdzieś miałem już odpowiedź Jaki głośnik centralny pasuje do Dali Menuet ? Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts