Tweeter2016 Napisano Niedziela o 14:12 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 14:12 maciek72 doskonale to ujął! W skrócie: Europa się kończy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Niedziela o 14:13 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:13 Dobra 😀 wróćmy do tematu Kolego @Tweeter2016 pofatyguje się do gościa z ogłoszenia i powiedz , co sądzisz o S300 https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-buchardt-s300-mkii-standy-buchardt-audio-stand-mkii-akceso-CID99-IDWy7KG.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Niedziela o 14:29 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 14:29 Co ja mogę sądzić ?!? Nie znam ich. Bez wątpienia firma b. dobra. O większym modelu S400 MK2 recenzenci rozpływają się w samych superlatywach i podają go w grupie najciekawszych paczek - obok KEF R3 Meta czy MA Gold 100 - do 2500 Euro. Wydaje mi się to (cholernie) dobra oferta za 4k ze standami. Natomiast na temat ich brzmienia się nie wypowiem. Mimo weekendu, nie chcę fantazjować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Niedziela o 14:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:35 300 - ka do naszych m2 Rusz D... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Niedziela o 14:45 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 14:45 Ile masz metrów u siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Niedziela o 15:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:21 16-25 Stefan relaksu 16 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Niedziela o 15:32 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 15:32 No to już możesz celować w S300 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 20:26 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:26 S300 to ogromne monitory. Do 25 m² jak nainardziej ale do 13 raczej średnio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Niedziela o 20:28 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 20:28 Miałem na myśli @maciek72 Ja się na S300 nie piszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts