Slawko69 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu To fajnie , że Denon ma tak wiernych klientów. Choć gdy go kupowałem nie postrzegałem marki jako bardzo " audiofilską". Przekonał mnie swym brzmieniem. Pytasz w hakich pieniądzach? Mam na myśli ceny w jakich katalogowo był ostatnio czyli 12- 13 tysi. Oczywiście wzmaki o których pisałem są często 2 razy droższe . Pytanie ile lepszego można dostać podwajając budżet?. Póki co PMA2500 zostaje ze mną bo daje mi dużo radochy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @Slawko69Nie pamiętam czy podpytywałem, ale sprawdzałeś Rotela RA-1592 MkII w porównaniu z denkiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Słuchałem RA 1572 MKII. I nie podszedł mi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dnia 16.11.2024 o 11:58, Slawko69 napisał: To ciekawe co piszesz o klientach Denona. Ja obecnie w tych pieniądzach nie widzę konkurencji dla PMA 2500. Ale chciałbym kiedyś zaznajomić się bliżej z jakimś Macintoshem, Luxmanem czy Pathosem. Sądzę, że gdybyś zaprzyjaźnił się z Luxmanem...to już nie szukałbyś innych urządzeń Nawet, nowy Luxman 505Z który otwiera ofertę, już mógłby położyć "łapę" na Denonie https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/luxman-l-505z.html Można zawsze wpaść i posłuchać! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dzięki za propozycję, ale cena to Denon x2,5. Chętnie bym posłuchał , ale o zakupie póki co nie myślę. Choć sam wygląd kusi oj kusi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz Cambridge Edge A można kupić poniżej 15tyś i myślę że to ciekawa propozycja w tych pieniądzach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts